Locuri libere la facultăţile din UCB

Ana ANDREI
Aproape 600 de locuri au rămas neocupate la toate formele și specializările Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu după prima sesiune de admitere. Procentul de ocupare al locurilor în acest moment este de 66%, în c ... »

Ciurel şi-a vândut maşina către… Australia

Dan Laurenţiu Ciurel, vicepreşedinte al PSD Gorj, „stăpân“ al megawattilor pe moşia de la Rovinari, şi-a vândut anul trecut un autoturism pentru un preţ de 50.000 de lei. Cumpărătorul nu are un nume şi un prenume, pentru că ... »

Minerii din SNLO vor creșteri salariale de 7%

Camelia NIMARĂ
Sindicaliștii din minerit și energie au un plan bine întocmit în ceea ce privește creșterile salariale pe care le vor revendica imediat ce se așează la masa negocierilor. După ce minerii de la Rovinari au anunțat că ar trebui să ... »

Ziua minerilor din Turceni şi Rovinari

Minerii de la sucursalele energetice Turceni si Rovinari sarbatoresc pe data de 6 august Ziua Minerului. Cele câteva mii de salariati ale companiilor energetice din Complexul Oltenia vor primi prime in valoare de 700 de lei, dar si o zi li ... »

Bilanţul CE Oltenia la şase săptămâni

Într-un comunicat de presă remis presei pe 16 iulie, Complexul Energetic Oltenia anunţă că în primele sase saptamani de la infiintare, compania a inregistrat o cantitate de energie produsa de peste 2100 GWh, din care peste 1900 GWh au ... »

Teodorescu mai aşteaptă două săptămâni ca să fie prefect

Camelia NIMARĂ
Claudiu Radu Teodorescu mai are de așteptat până să fie numit prefect. Deși numirea acestuia era pe ordinea de zi în ședința de guvern de marți, se pare că însuși premierul Victor Ponta a cerut amânarea acestei hotărâri înto ... »

Belgher a făcut o nouă plângere împotriva primăriţei Elena Mosor

Ana ANDREI
Consilierul local Leonida Belgher din Alimpești e din nou pornit împotriva primăriței Elena Mosor. Recent acesta a observat că la construcția unei biserici din localitate se folosea ciment expirat, care se întărise în saci. Intriga ... »

Muzeul Județean se judecă cu italienii pentru un obiect furat

Camelia NIMARĂ
Muzeul Județean ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu se află în prezent într-o situație nemaiîntâlnită. Conducerea muzeului este târâtă în instanță de Parchetul Republicii din cadrul Tribunalului din Foggia, Italia, pent ... »

Concurenţă la titularizare în Gorj

Ana ANDREI
Peste 800 de absolvenţi de facultate intră în această dimineață în emoţiile examenului de titularizare, proba scrisă. Concurența va fi una destul de strânsă, având în vedere că în școlile din judeţ există 85 de posturi co ... »

UCB face angajări în toamnă

Conducerea Universității ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu va crea un post pentru un cadru didactic la specializarea Sociologie din cadrul Facultății de Administrație Publică şi Studii Politice Comparate. La admiterea din ac ... »
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 0°C.
La noapte: 11°C.
Mâine: 4°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4460 lei
USD: Tendinta 4.1975 lei