Sondaj:

Credeţi că înţelegerile făcute de procurori cu denunţătorii ar trebui să fie publice?

DA
NU

Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

« Alte articole din categoria Actualitate

Artego caută investitori pentru preluarea pachetului de control

Actualitate - Mirela MOTREANU
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Una dintre cele mai mari companii private din Gorj, SC Artego SA, ar putea intra într-o nouă etapă. Salariaţii sunt cei care deţin acum pachetul majoritar al producătorului de cauciuc, dar tot mai mulţi oameni de afaceri doresc să cumpere acţiuni Artego. Presa financiară scrie despre o posibilă preluare a pachetului de control de către oameni de afaceri.

"O să căutăm cumpărători ca să vindem acţiuni la Artego. Eventual pachetul de control. N-am întreprins nimic în sensul acesta deocam­dată, însă asta a fost gândirea de la început. Este un firesc al acţiunilor. Aşteptăm şi noi să vină firmele acestea de brokeraj să găsească pe cineva care să ne facă o ofertă. Oricine poate să vină", a declarat pentru Ziarul Financiar Viorel David, director general şi preşedintele Artego SA Târgu Jiu.

Până acum, omul de afaceri cel mai interesat să investească la Artego este Cătălin Chelu. Acesta deţine prin intermediul Electroargeş Curtea de Argeş un pachet de 5,9% din acţiunile Artego şi un pachet de 1,82% din acţiuni prin firma Amattis din Galaţi. De la începutul anului, de când Chelu a început să cumpere, acţiunile Artego şi-au dublat valoarea. Valoarea pe bursă a companiei este în prezent de 9,7 milioane de euro.

PERICOL

Presa financiară a scris în ultima vreme despre faptul că omul de afaceri Cătălin Chelu a încercat să intre în Asociaţia Salariaţilor Artego, dar s-a izbit de opoziţia lui Viorel David. De altfel, gălăţeanul Chelu nu are mână bună în afacerile de pe Jiu, acesta reuşind să bage în insolvenţă fabrica de mobilă Rostramo Târgu Jiu. 
 
 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Taguri:

Comentarii

Pandurul nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de fbgKWSnQzuEAqy:
  hoWQtO ykltagoirerw
  2012-08-24, 12:43:15 (adresa: 198.245.54.*)
 2. de VIOREL ....... ::
  ARTEGO SE VA VINDE LA URM. PREȚ - 10 LEI / ACȚ.
  2012-09-03, 17:10:02 (adresa: 89.38.110.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.

Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 7°C.
La noapte: 3°C.
Mâine: 12°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4137 lei
USD: Tendinta 4.1121 lei