Ciurel trece la ameninţări. Protestatarii, primii pe lista de concedieri!

Mirela MOTREANU
Lupta dintre sindicate şi administraţie se ascute. Angajaţii CE Oltenia care vor participa astăzi şi mâine la proteste vor fi primii pe lista de concedieri, a anunţat conducerea societăţii. Directorii care au aprobat cu sutele cererile de concediu ale salariaţilor vor fi demişi. Laurenţiu Ciurel, directorul CE Oltenia, a lansat aseară câteva ameninţări către minerii care vor participa astăzi şi mâine la protest. Prezent într-o emisiune la TV Sud, Ciurel le- ... »

Cererile de concediu ale salariaţilor CE Oltenia, respinse!

Maria BÎRCU
Minerii şi energeticienii pot participa la miting doar dacă îşi vor lua 10 zile de concediu, transmite conducerea! Aproape toate cererile de concediu depuse marţi şi miercuri pentru o zi sau două de concediu au fost respinse. Unii di ... »

Candidaţii la funcţia de director au picat examenul

Alina POPESCU
Candidaţii la postul de director adjunct în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei Muncă (AJOFM) Gorj au picat examenul la concursul organizat de ANFP în acest sens. Ana Maria Niculescu, consilier superior şi totodată purt ... »

CE Oltenia a produs doar jumătate din cât şi-a propus

Maria BÎRCU
Complexul Energetic Oltenia a produs în primele cinci luni ale anului doar 57% din cât şi-a propus. Nu se ştie dacă această contra-performanţă va duce la rezilierea contractului de mandat al lui Ciurel, deoarece nu se cunosc indicat ... »

Hidroelectrica scapă de insolvenţă la 1 iulie

Hidroelectrica va ieşi din insolvenţă la 1 iulie acest an, după această dată urmând instalarea managementului profesionist şi listarea pe Bursă a 10% din acţiuni, a anunţat miercuri ministrul delegat pentru Energie, Constantin Ni ... »

Află vineri dacă vor fi disponibilizați

Alexandra FOLCUŢ
Poşta Română va disponibiliza, începând cu luna iulie, un număr total de 4.458 salariaţi, reprezentând 14% din numărul actual al angajaţilor companiei, conform unui document discutat în şedinţa de marţi a Guvernului şi obţin ... »

Protestatarii din minerit au cerut dialog, înainte de miting

Reprezentanţii Federaţiei Mine Energie au trimis o adresă conducerii Complexului Energetic Oltenia prin care şi-au manifestat deschiderea la dialog. „Marţi seara am primit o adresă prin care reprezentanţii Federaţiei Mine Energie ... »

Care sunt zilele fără plată ale minerilor şi energeticienilor

Maria BÎRCU
Conducerea Complexului Energetic Oltenia (CEO) a remis ieri un comunicat de presă în care anunţă datele în care cei 19 mii de angajaţi sunt în concediu fără plată. Complexul anunţă că prognoza vânzărilor de energie pe luna iu ... »

Ciurel şi-a tăiat jumătate din salariu

Laurenţiu Ciurel a declarat ieri la TV Sud că pe aprilie salariile celor din Directorat au fost reduse la jumătate, ca urmare a situaţiei dificile prin care trece complexul. Acesta a precizat că inclusiv salariul lui, care este undeva ... »

Hossu îl susţine pe Condescu

Confederaţia Cartel Alfa a remis un comunicat de presă în care îşi anunţă susţinerea faţă de măsurile luate de Federaţia Naţională Mine Energie condusă de Marin Condescu. Preşedintele Bogdan Hossu spune că protestele organ ... »
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 12°C.
La noapte: 5°C.
Mâine: 12°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4460 lei
USD: Tendinta 4.1975 lei