« Alte articole din categoria Monden

Preselecţie pentru Next Star, astăzi la Târgu Jiu

Monden - Daiana MILITARU
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Copiii talentaţi din judeţul Gorj au posibilitatea de a deveni vedetele emisiunii Next Star. Producătorii au început deja castingurile pentru cel de-al treilea sezon, în dimineaţa zilei de astăzi fiind aşteptaţi la Târgu Jiu. Preselecţiile se vor desfăşura pe mai multe secţiuni: teatru, dansuri, muzică uşoară şi muzică populară.

Producătorii emisiunii Next Star organizează astăzi un casting la Târgu Jiu. Preselecţia are loc la Palatul Copiilor, între orele 11.00-18.00. Sunt aşteptaţi copiii talentaţi din întreg judeţul, înscrierile făcându-se începând cu orele 10.30 direct la organizatori. „Vor veni la Târgu Jiu muzicienii şi coregrafii emisiunii Next Star. Noi le vom pune la dispoziţie sala „Maria Lătăreţu” din cadrul Palatului Copiilor, unde se organizează cercul de muzică populară. De înscrieri se vor ocupa tot organizatorii, preselecţiile făcându-se pe patru secţiuni: teatru, dansuri, muzică uşoară şi muzică populară. Copiii care vor fi selectaţi pentru a merge la Bucureşti nu vor fi anunţaţi pe loc, ci telefonic ori prin poştă”, a declarat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor Târgu Jiu.

Toţi copiii  din judeţ au şansa de a deveni celebri dacă vor reuşi să impresioneze echipa emisiunii Next Star. „Castingul este adresat copiilor din întreg judeţul Gorj, nu numai elevilor de la Palatul Copiilor. În speranţa de a veni cât mai mulţi copii la preselecţie am trimis o adresă Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru a face anunţuri la instituţiile de învăţământ atât din mediul urban, cât şi din mediul rural. Gorjul are copii excepţionali şi sunt convins că foarte mulţi vor urca pe scenă”, a mai precizat Pompiliu Ciolacu. Palatul Copiilor Târgu Jiu va avea, la casting, în jur de 15-20 de reprezentanţi deoarece profesorii de muzică uşoară, muzică populară şi dansuri au început să-i selecteze pe cei mai talentaţi dintre elevi. 
 
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Nota curentă: 5.0 din 3 voturi

Taguri:

Comentarii

Pandurul nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de Fonduri UE:
  Acum este momentul: In 2014 Fondurile Europene nerambursabile se Acorda si la noi la fel de Usor ca si in celelalte state membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Afli mai multe detalii pe site-ul:Fonduri Europene Nerambursabile Ro
  2014-01-22, 10:48:42 (adresa: 5.14.26.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.

Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 4°C.
La noapte: 12°C.
Mâine: 5°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4460 lei
USD: Tendinta 4.1975 lei