« Alte articole din categoria Opinii

Mini-interviu

Morega a anunţat ca va candida din partea USL. Ce spune Călinoiu!

Opinii - Daiana MILITARU
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Dan Ilie Morega vrea un nou mandat de deputat pe Colegiul 1. Acesta spune că, la alegerile din toamnă, va candida din partea USL, mai exact din partea PNL, şi că deja a purtat discuţii în acest sens cu reprezentanţii alianţei de la nivel central. Se pare că discuţiile au fost fără ştirea alianţei de la Gorj. Afirmaţia făcută de Morega în conferinţa de presă i-a lăsat fără cuvinte pe cei de la PSD, care nu ştiau nimic. Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, a declarat că nu a purtat nicio discuţie în acest sens, nici nu ştia că au fost la Bucureşti, dar a mai spus că USL nu se gândeşte acum la parlamentare.

Rep.: Mai multe persoane îşi pregătesc o candidatură pentru Colegiul 1. Spre exemplu domnul Ion Cupă de la Direcţia de Finanţe, care va reprezenta PNL-ul. Ce părere aveţi ?

D.I.M.: Exclus ca domnul Cupă sau altcineva să candideze la toamnă, pentru Colegiul 1 din partea PNL-ului. Din partea altor partide poate să candideze oricine.

Rep.: De ce spuneţi că este exclusă orice candidatură din partea PNL?

D.I.M.: Colegiul 1 e ocupat de mine, din partea USL. Nu voi accepta ca acest colegiu în care eu am adus foarte mulţi bani să fie vândut la unii sau la alţi care să vină să dea bună ziua şi apoi să se transforme în hoţi.

Rep.: Aţi discutat cu cineva pentru a candida din partea USL?

D.I.M.: La Gorj nu am discutat cu nimeni, la nivel central au discutat ei cu mine. Am timp să port discuţii şi cu reprezentanţii USL de la nivel local, dar îi las mai întâi să vină din concedii.

Rep.: Veţi face parte dintr-un partid din alianţă sau doar veţi fi susţinut de USL?

D.I.M.: Obligatoriu trebuie să fiu într-un partid din USL: PSD, PNL sau chiar PC. Cu ultimii chiar am avut discuţii cu ceva timp înainte, dar nu le-am reluat.

Rep.: Sunteţi interesat să preluaţi conducerea PNL Gorj?

D.I.M.: La liberali cred că voi găsi întotdeauna respect şi onoare pentru mine, aşa cum şi eu am pentru unii dintre ei, mai puţin pentru vânzătorii de funcţii. Cu toate acestea, nu arde pipota în mine să preiau conducerea dar mă bucur atunci când la cârma partidului sunt oameni pentru care banul nu este ochiul dracului. 
 
 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Taguri:

Comentarii

Pandurul nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de Aristotel:
  Mai, nea Ilie, de ce nu-ti vezi matale de batranetile dumitale, de sanatatea dumitale, ai 66 ani si jumatate, poti sa-ti faci dosarul de pensionare, sa te odihnesti, ca poate ai obosit de atata munca ! Las-o, naiba, de politica, esti cam depasit, nu mai ai cautare ! Lasa-i, domle, pe cei tineri sa se ocupe de politica ! Ce zici, nu zic bine ? Iesi la pensie, iti iei niste scule de pescuit, te duci pe malul Jiului si dai la peste ! Mai o berica, mai o sueta cu prietenii... Sau inscrie-te intr-o excursie in jurul lumii, vezi si alte locuri, ca viata e scurta ! Hai, succes la pescuit ! Te saluta, Ariostotel
  2012-07-11, 21:07:00 (adresa: 92.83.97.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.

Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 2°C.
La noapte: 7°C.
Mâine: 1°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4460 lei
USD: Tendinta 4.1975 lei