« Alte articole din categoria Politica

Ponta şi-a abandonat (şi) blogul!

Politica

Deputatul de pe Colegiul 6 Târgu Jiu, premierul Victor Ponta, nu mai are timp să scrie pe blogul personal despre activitatea sa, de mai bine de o lună acesta nemaipostând nicio informaţie despre ce a făcut sau pe unde a mai fost. Deşi în perioada campaniei electorale folosea acest mijloc de comunicare pentru a le transmite susţinătorilor săi şi nu numai diferite mesaje, explicaţii sau simple informaţii şi păreri, după câştigarea alegerilor, premierul a devenit mult prea ocupat pentru a mai avea timp şi pentru a scrie pe blog. De pe 21 aprilie, când şi-a prezentat raportul ca preşedinte al PSD, Ponta nu a mai scris nimic.

Pe blogul său acesta nu a postat nici măcar informaţia că a fost desemnat gorjean al anului, titlu ce i-a fost acordat pe 28 martie, zi în care, de altfel, a şi fost ultima dată prin colegiul de la Gorj. Acum, cu modificarea Constituţiei şi cu referendumul propus de Traian Băsescu devine şi mai evident faptul că alesul gorjenilor nu va avea răgazul necesar de a veni măcar pentru a face un drum de la Târgu Jiu la Bumbeşti Jiu şi pentru a se convinge că nu se modernizează nimic pe acest tronson, în ciuda promisiunilor făcute acum mai bine de o jumătate de an. Iar despre investitori şi noi locuri de muncă… ce să mai zicem atâta timp cât problemele din Complexul Energetic Oltenia sunt mari cât o termocentrală şi nimeni nu pare să le rezolve. 
 
 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Noteaza articolul.

Taguri:

Comentarii

Pandurul nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastră vă revine în exclusivitate.

 1. de sorin:
  Cu riscul de a fi un pic sado,si eu pierd ca orice cetatean,din inflatie scadera salariului curs etc:ma bucur enorm pt. ca acest NOROD,si-a luat leapsa ca poate o da domnul si s-o destepta,nu o mai crede tot ce spun LINGAII,ant3,RTV,tot i frustratii.gen Bogdan Chireac,SI TOTI ANALISTII DE RAHAT,platiti pe sub masa sa discrediteze guvernarea BOC sau UNGUREANU .
  2013-06-14, 17:55:59 (adresa: 92.83.123.*)

Timpul de 30 zile în care puteaţi face comentarii pe marginea acestui articol a expirat.

Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 4°C.
La noapte: 9°C.
Mâine: 0°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4460 lei
USD: Tendinta 4.1975 lei