Două localităţi din Gorj fără primar

Prefectul de Gorj Alin Văcaru a semnat vineri, 4 septembrie, încetarea mandatelor primarilor din Padeş - Mihăiţă Troacă şi Rovinari - Laurenţiu Chivu. Troacă a rămas fără mandat din cauza unei condamnări definitive cu suspenda ... » (15:20:44)

Accident cu şofer beat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au identificat joi în trafic un bărbat, de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevre ... » (15:13:04)

Miting cu 3000 de mineri în Piața Prefecturii

Federația Națională Mine Energie (FNME) a notificat primăria Municipiului Târgu Jiu că în data de 10 septembrie va organiza un miting în Piața Prefecturii. La acțiune sunt așteptați circa 3000 de mineri. Sindicaliștii au recurs ... » (13:17:28)

Dosarul "Mafia Cărbunelui"- comunicat DGA

În completarea comunicatului din data de 03.09.2015 privind sustragerea unor cantități însemnate de cărbune din instalațiile de transport ale Complexului Energetic Oltenia, facem următoarele precizări: În urma activitățil ... » (12:52:46)

Cum arată un bazin de apă care ar trebui să fie potabilă!

Laurențiu Chivu, viceprimarul cu atribuții de primar din Rovinari, a postat pe pagina de socializare fotografii cu bazinul de apă din Rovinari, înainte de curățare și dezinfectare. Dacă așa arată toate bazinele de apă, nu este de ... » (11:17:00)

CE Oltenia cere un milion de dolari de la hoții de cărbune

În urma activităţilor procedurale desfăşurate la data de 03.09.2015, au fost identificate şi ridicate înscrisuri care probează activitatea infracţională a suspecţilor, precum şi mai multe cantităţi de cărbune sustrase din ins ... » (10:30:23)

update: IPJ Gorj, 21 de rețineri în dosarul de furt de cărbune

IPJ Gorj anunță că a făcut 21 de rețineri în dosarul privind furtul de cărbune de la Rovinari. Aceștia sunt acuzați de furt sau de tăinuire. Parchetul a făcut alte rețineri în rândul polițiștilor implicați, care au luat mit ... » (10:15:28)

Opt reținuți în dosarul furtului de cărbune. Patru sunt polițiști!

Opt persoane, între care patru poliţişti, au fost reţinute după percheziţiile care au avut loc joi în oraşele Turceni şi Rovinari, vizând furturi masive de cărbune din instalaţiile de transport ale Complexului Energetic Oltenia, ... » (09:45:24)

Incendiu la Târgu Jiu

Pompierii au intervenit vineri dimineața pentru stingerea unui incendiu la o casă pe structură din lemn din cartierul Drăgoieni din Târgu Jiu. Proprietarul a fost plecat în ultimele zile, iar când s-a întors a găsit casa arzând. P ... » (07:03:41)

Mașina unor gorjeni, lovită de tren în Timiș

Din primele informații, accidentul s-a produs joi seara din vina unui tânăr de 26 de ani, din localitatea gorjeană Rovinari, care venea spre Timișoara împreună cu un prieten, la volanul unui autoturism Citroen. La trecerea la nivel c ... » (22:45:17)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 34°C.
La noapte: 20°C.
Mâine: 27°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4286 lei
USD: Tendinta 3.9745 lei