Ce scuză mai are Ponta să nu vină în colegiul său de deputat?

Deși, oficial, în prezent nu mai deține nicio altă funcție, Victor Ponta refuză să-și exercite mandatul de deputat de Târgu Jiu, continuând să strălucească prin absență în colegiul pe care-l reprezintă de 11 ani, neîntreru ... » (17:04:28)

Sindicatele cer conducerii CEO să spună câte angajări a făcut

Sindicatele din FNME au solicitat conducerii CE Oltenia să spună câte angajări a făcut în perioada iunie- noiembrie, pe cine şi pe ce criterii. Sindicaliştii au informaţii că imediat după concedierea a 2.000 de persoane şi tra ... » (16:14:03)

Blocaj la APIA. Ministrul anunţă demiteri!

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat pentru hotnews.ro, că sute de mii de fermieri romani vor fi afectati de intârzieri la plăţile din partea APIA ca urmare a funcţionării greoaie a unui soft realizat de un consorţiu ... » (16:09:59)

Filaj la casa jurnalistului Cătălin Tolontan

ActiveWatch cere autorităților să investigheze în regim de urgență acțiunea de filaj care l-a vizat pe jurnalistul Cătălin Tolontan și să ia toate măsurile pentru a asigura imediat protecția acestuia și a familiei sale. Consid ... » (14:48:23)

Liderul Iovan explică de ce Ciurel NU trebuie să plece

Sindicalistul de la Energia Turceni, Eugen Iovan, explică de ce Laurenţiu Ciurel ar trebui să rămână în funcţia de director al CE Oltenia. Acesta a declarat că susţine pe cineva „care să păstreze locurile de muncă, ceea ce do ... » (13:09:13)

Un nou dosar pentru Şova

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus efectuarea urmăririi penale față de:ȘOVA DAN-COMAN, senator, la data faptelor repr ... » (12:08:28)

Femeie cu probleme medicale, blocată pe munte

Salvamontiştii gorjeni fac eforturi pentru a recupera, de pe munte, o femeie cu probleme medicale. Aceasta se află într-o zonă greu accesibilă, la Izvoarele Cernei. Nu se ştie deocamdată cum a ajuns femeia în această situaţie.&nbs ... » (09:54:26)

Câţi copii săraci sunt în România

Peste 26 de milioane de copii (27%), sub 18 ani, din Europa sunt expuşi riscului de sărăcie şi excluziune socială, ponderea celor aflaţi în această situaţie fiind cea mai mare în România - 51 la sută, potrivit unui raport pe ... » (09:39:15)

Fetiţă de 8 ani, rănită uşor

O fetiţă de 8 ani a fost rănită uşor, în această dimineaţă, pe Strada Severinului din Târgu Jiu. Din primele informaţii, fata a traversat strada neregulamentar.  ... » (08:57:01)

A avariat conducta de gaze

Un bărbat care efectua luni, 23 noiembrie, lucrări de reabilitare la un podeț din localitatea Pârâul de Pripor, comuna Godinești, a avariat conducta de gaze în timp ce efectua manevre cu un buldoexcavator. Polițiștii au întocmit p ... » (11:08:58)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 2°C.
La noapte: 6°C.
Mâine: 2°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4442 lei
USD: Tendinta 4.1911 lei