Sondaj:

Cine ar fi candidatul potrivit al PNL pentru Primăria Târgu Jiu?

Eduard Berca
Marcel Romanescu
Niculina Mocioi
Dan Vîlceanu
Octavian Lupulescu
Mihai Paraschiv
altul

Sondaje vechi »


Contact:

Adresa:
Targu Jiu, str. Unirii, nr. 36 (Complex Gârdu, intrarea prin spate)
Telefon:
0353/41.00.41
Fax:
0353/415.666
E-mail:
redactia@pandurul.ro

Ansamblul Brâncuși, respins de UNESCO

Operele lui Brâncuși de la Târgu Jiu nu au intrat anul acesta în patrimoniul UNESCO. Au fost acceptate Tradițiile din Champagne și climatul din Burgundia (Franța), Siturile industriale din epoca Meiji (Japonia), Misiunea San Antonio- ... » (23:54:37)

Un şofer beat i-a intrat cu maşina în curte

Ghinion pentru un gorjean din satul Steic, comuna Cătunele. Un şofer beat i-a intrat cu maşina în curte, distrugându-i gardul şi o anexă gospodărească. Accidentul a avut loc duminică. "Din verificările efectuate de poliţişti a ... » (16:46:52)

Minor la furat de cărbune

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Urdari au identificat în flagrant un tânăr, de 17 ani, în timp ce transporta cu un atelaj pe D.J. 674 localitatea Urdari, cantitatea de 820 de kg de cărbune lignit bulgări pe care l-ar fi ... » (16:37:28)

Bătut de soţie

Un bărbat din Turcineşti, Gorj, a fost nevoit să sune la 112 pentru a scăpa de bătaia primită de la soţie. Femeia s-a ales cu dosar penal. "Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Bumbeşti-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 d ... » (16:34:50)

Calea Eroilor, pe mâna unui mare arhitect

Unul dintre cei mai mari arhitecți ai României a câștigat concursul de proiecte pentru amenajarea Căii Eroilor din Târgu Jiu, care leagă Masa Tăcerii și Poarta Sărutului de Coloana Infinitului. Este vorba de Dorin Ștefan, un re ... » (15:48:02)

Prima de Ziua Energeticianului, amânată

Administrația CE Oltenia va propune sindicatelor discuții pentru amânarea acordării primei de Ziua Energeticianului, de 700 de lei pe salariat. Aceasta s-ar acorda în mod obișnuit în luna iulie, dar administrația CEO ar vrea să o ... » (15:28:23)

update: Pandurii a reziliat contractul cu un antrenor

Administratorul CS Pandurii Dorin Ioana a decis rezilierea contractului lui Adrian Bogoi, antrenor la Pandurii II, susţin surse din cadrul clubului. Bogoi a avut rezultate la echipă, la Pandurii fiind acum şi jucători de la echipa a d ... » (15:20:39)

ZF: Încasări mai mari din TVA mai mică

Încasările din TVA în iunie, prima lună de aplicare a cotei reduse de 9% la alimente, băuturi nealcoolice şi servicii de alimentaţie publică, sunt peste cele din mai când cota la alimente era standard, de 24%, scrie Ziarul Fina ... » (15:14:49)

CEO livrează peste 2.000 de MW

CE Oltenia livreaza in sistem peste 2300 MW – maximul posibil cu opt grupuri energetice in funcţiune, susţine compania într-un comunicat de presă. La Rovinari sunt trei grupuri în funcţiune, trei la Turceni, un grup la Craiova II ... » (14:37:42)

L-a susținut pe Ponta cu blesteme, acum este în echipa liberalului Romanescu

Co-președintele PNL Târgu Jiu, Marcel Romanescu, mai face un gest care i-ar putea nemulțumi pe colegii lui de partid. Acesta a anunțat că din echipa lui va face parte cunoscutul om de cultură Viorel Gârbaciu. Un om a căr ... » (13:04:18)
Informaţii diverse:

Vremea:
Acum: 21°C.
La noapte: 19°C.
Mâine: 35°C.

Curs valutar:
EUR: Tendinta 4.4854 lei
USD: Tendinta 4.0566 lei