Şedinţa AGA de la Pandurii, amânată

Şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la Clubul Pandurii, convocată pentru vineri de către CE Oltenia, USMO şi Artego a fost amânată. Ion Călinoiu, reprezentantul Consiliului Judeţean în AGA, crede că această şedinţă va avea loc pe data de 17 februarie, când este programată şi Adunarea Generală a Acţionarilor de la Clubul Energia.

Şedinţa AGA de la Pandurii a fost amânată din cauza agendei de lucru foarte încărcate a acţionarilor. Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, crede întâlnirea va avea loc pe 17 februarie, odată cu AGA de la Clubul Energia. „Am discutat cu domnul Ciobotărică şi mi-a zis că şi dânsul este foarte ocupat. Ba chiar doreşte să fie amânată. Bineînţeles, a fost convocată în trei membri fondatori. Noi, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, reprezentate prin Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu, nu aveam posibilitatea să participăm fiind ocupaţi în mod deosebit. Şedinţa va fi amânată şi am înţeles de la domnul director general că vor fi fixate cotele de finanţare în vederea aprobării bugetului anului sportiv 2016/2017. Pe 17 februarie este convocată de către Complexul Energetic Oltenia şi Adunarea Generală a membrilor fondatori la Clubul Energia şi cred că cele două şedinţe se vor cumula”, a declarat Ion Călinoiu.

Călinoiu nu ştie despre o posibilă schimbare a lui Dorin Ioana din conducerea clubului Pandurii. „Nu e vorba despre funcţii, asta nu e competenţa AGA. Directorul general al Complexului Energetic Oltenia a cerut de la preşedintele Consiliului de Administraţie, Narcis Răducan, propuneri de eficientizare a activităţii prin reducerea cheltuielilor de personal. Bineînţeles, se solicită să nu mai fie salariaţi din cadrul complexului şi în cadrul clubului cu remuneraţie”, a declarat Călinoiu.

Vizualizări: 1,074

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: