„Fetele bune“ nu mai au ce căuta în Gorj!

Andreea Tonciu, Sânziana Buruiana şi Simona Trască au călcat pe urmele lui CRBL care in urmă cu ceva timp a luat in râs Coloana Infinitului, atunci când s-a fotografiat cu opera de artă între picioare. Cele trei tinere au venit la Targu-Jiu sa filmeze o emisiune, timp în care s-au întrecut in aprecieri la adresa operelor lui Brâncuşi. Si de aceasta dată, autorităţile locale au reacţionat şi cred că cel mai bine ar fi ca cele trei tinere vesele să nu mai pună piciorul in oraşul lui Brâncuşi.

Dornice de a-şi face reclamă, Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană şi Simona Traşcă au participat la Emisiunea “ Fete Bune”, difuzată de un post naţional. Au venit şi în Gorj, unde au vizitat staţiunea Săcelu, acolo unde au fost huiduite de turiştii veniţi la tratament. Au ajuns şi la operele lui Constantin Brâncuşi,  unde cele trei s-au apucat să facă aprecieri faţă de capodoperele lui Constantin Brâncuşi. „E o masă din beton. Ce să facem acolo? Să tăcem, fată, că doar e Masa Tăcerii. O masă cu nişte pietre. Putem să ne urcăm pe masă“, este discuţia inteligentă dintre cele trei.

De aprecierile neavenite nu a scăpat Coloana Infinitului. Andreea Tonciu era supărată că în pozele cu Coloana Infinitului, nu se vede toată. „Mi-au spus nişte prieteni că au vrut să o cumpere nişte chineji. În loc să o vândă să ia muţi bani pe ea au pus-o în parcul ăsta“, spune cea de-a treia vedetă, Simona. 

Autorităţile locale au reacţionat şi spun că cele trei nu mai au ce să caute în oraş. În iulie, CRBL s-a fotografiat cu Coloana Infinitului intre picioare. Gestul lui a stârnit reacţii dure. După ce a primit câteva sute de telefoane de la locuitorii oraşului, primarul a hotărât împreuna cu consilierii locali să-l declare persona non grata.

Viceprimarul Aurel Popescu a declarat că este vorba despre trei pseudovedete pe care speră să nu le mai vadă în Târgu Jiu. 

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: