20.000 de euro pentru proiecte de mediu și educație. Cum poţi primi banii!

Persoanele fizice din Gorj, asociațiile non-profit, unitățile sau instituțiile de învățământ, autoritățile locale sau instituțiile publice au șansa să câștige până la 20.000 de euro. OMV Petrom a lansat cea de-a șasea ediție a competiției „Idei din Țara lui Andrei”, prin care acordă sprijin pentru proiecte de mediu și educație profesională ce utilizează tehnologii inovatoare și componente de digitalizare. 

Competiția se desfășoară în perioada 20 aprilie-24 mai și vor fi acordate finanțări individuale de până la 20.000 de euro, valoarea totală a granturilor fiind de 200.000 de euro. Înscrierile au loc pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

Vor fi acceptate proiectele care contribuie la dezvoltarea educației profesionale și tehnologice, care îmbunătățesc actul educațional, baza materială și încurajează dezvoltarea competențelor profesionale ale elevilor și profesorilor din învățământul profesional și tehnologic, public. Mai sunt sprijinite și proiectele de mediu, care încurajează și promovează folosirea eficientă și responsabilă a resurselor naturale, care contribuie la îmbunătățirea calității aerului și a apei, la reducerea poluării, la creșterea eficienței energetice. Proiectele care au o componentă de digitalizare sau inovație cu ajutorul tehnologiei vor fi punctate suplimentar, spun organizatorii. Proiectele vor fi evaluate prin vot public și jurizate de reprezentanți ai mai multor organizații nonguvernamentale, reprezentanți ai OMV Petrom, jurnaliști și experți din domeniul educației profesionale și mediului. Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 iulie.

Vizualizări: 810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: