8 Martie la restaurant. Vezi ofertele!

Muzică live, bucate alese, cadouri şi surprize! De toate acestea vor avea parte femeile care vor sărbători 8 Martie la restaurant. Administratorii promit o atmosferă selectă şi meniuri diversificate. Pentru o cină festivă de 8 Martie, gorjenii vor trebui să scoată din buzunar între 70 şi 100 de lei/persoană. Petrecerile încep din week-end şi vor continua inclusiv pe 8 Martie, chiar dacă este o zi lucrătoare.

Restaurantele şi cluburile din Târgu Jiu dau startul distracţiei începând de vineri seară. Dacă la cluburi preţurile diferă în funcţie de consumaţie, la restaurante meniul ajunge la 70-100 de lei/persoană. Dacă până acum DJ-ul era nelipsit în cluburi, pentru petrecerile de 8 Martie, din acest an şi restaurantele au contractat DJ, pe lângă interpreţi renumiţi de muzică populară. Asta în condiţiile în care administratorii restaurantelor au redus preţurile faţă de anul trecut.

Dacă anul trecut pentru participarea la evenimentul organizat de Anna Events, pe Insuliţă, petrecăreţii trebuiau să scoată din buzunar 150 de lei/meniu, de această dată preţul unui meniu este de 100 de lei. La restaurantul de pe Insuliţă, atmosfera va fi întreţinută de renumiţii interpreţi Marian Medregoniu, Teodora Pană şi Nicoleta Lăcătuşu. Pe lângă aceştia a fost contractat şi un DJ.

Restaurantul Dumbrava şi-a ocupat aproape în totalitate locurile disponibile pentru petrecerea organizată de 8 Martie. „Preţul unui meniu este de 80 de lei/persoană şi include un aperitiv, un fel principal, friptură, garnitură, salată, desert, băuturi răcoritoare, vin şi cafea. Programul artistic va fi susţinut de Olguţa Berbec şi de un DJ. Am avut circa 500 de locuri şi aproape s-au ocupat”, a declarat Andreea Şerban, reprezentant Restaurant Dumbrava.

Şi Restaurantul Benny promite o super petrecere pe data de 8 Martie. „La noi preţul este de 70 de lei/persoană. Meniul include aperitiv, friptură, desert, vin, ţuică şi băuturi răcoritoare. Noi mai avem locuri disponibile şi facem în continuare înscrieri. Îi aşteptăm pe toţi cei care vor să aibă parte de o super petrecere, cu muzică live”, a declarat Aurel Benegui, reprezentant Restaurant Benny.

 Concert Direcţia 5 la Restaurantul Regal

Restaurantul Regal organizează petrecerea de Ziua Femeii sâmbătă, 5 martie. Preţul unui meniu este de 70 de lei/persoană şi include: aperitiv, friptură, suc, apă şi vin. Deja zeci de târgujieni au ales să participe la petrecerea de sâmbătă seara. Evenimentul de vârf va avea loc însă pe data de 17 martie, când va avea loc un concert Direcţia 5. „Noi organizăm petrecerea de Ziua Femeii pe data de 5 martie. Atmosfera va fi întreţinută de Formaţia Domino. Restaurantul nostru va găzdui şi un concert Direcţia 5, pe data de 17 martie. Concertul face parte din turneul naţional „Cel mai frumos cadou”, biletele s-au pus deja în vânzare, iar preţul unui bilet la concert este de 80 de lei”, a declarat Alexandru Antonie, reprezentant Restaurant Regal.

Vizualizări: 4,773

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: