A dat explicaţii pentru puii de leu din BMW

Fiul unui cunoscut om de afaceri din Târgu Jiu a trecut prin clipe grele după ce polițiștii l-au căutat pe acasă și l-au luat la întrebări despre niște fotografii pe care și le-a postat pe propria pagină de Facebook.

Florin Filip are în fotografiile respective doi pui de leu închiși într-un autoturism BMW, pozele fiind preluate de o publicație centrală care a precizat că „beizadeaua” își plimbă animalele prin oraș fără nicio problemă. Tânărul de 20 de ani a rămas mut când i-a văzut pe polițiști, aceștia autosesizându-se după apariția articolului din presă, creșterea unor animale sălbatice în captivitate fiind o infracțiune, eventuala lor plimbare prin târg fiind o faptă și mai gravă.

Juniorul a declarat că totul a fost o glumă de-a sa, menită să îl facă mai interesant în ochii fetelor care îi vizitau profilul pe Facebook, în cele din urmă acesta ajungând să își șteargă complet pagina de pe rețeaua de socializare. „Singurii lei pe care îi am sunt cei din buzunar, în rest nu cresc nici un animal de acest fel pe acasă. Am crezut că fac o glumă, că se uită fetele cu alți ochi la pozele mele de pe site, dar nu am gândit că se ajunge până la așa ceva. Acum sunt la Poliție și dau explicații, dar nu mă gândeam că se ajunge atât de departe. Le-am explicat domnilor polițiști că a fost o glumă, le-am și arătat de unde am luat pozele și le-am pus la mine pe Facebook și am și promis că îmi șterg pagina imediat cum plec de la Poliție”, a spus Florin Filip.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: