A dat lovitura! Cât a câştigat un motrean la poker

Un tânăr din Motru a reuşit să câştige o sumă importantă de bani la un turneu online de poker. Marian Virlanuta, cunoscut ca „motreanu90”, este mai bogat cu circa 90.000 de dolari, după ce s-a clasat pe locul trei la un turneu organizat de PokerStars.

„Motreanu90” a încheiat săptămâna românească a turneului online Sunday Million pe podium. Jucător profesionist, Marian a obținut scorul săptămânii, câştigând nu mai puțin de 86.325 de dolari. „Românul a ajuns la masa finală în turneul de 6.014 participanţi pe locul 3, cu 9.506.576 de fise (circa 47 de blinduri). Când turneul a rămas în ultimii trei, Virlanuta a făcut un 3-bet allin (circa 24 de blinduri”, a anunțat pokernews.com. „Foarte ușor turneul pe final”, a spus Marian, la încheierea maratonului. 

Sunday Million este cel mai mare turneu săptămânal de poker din lume, cu un fond garantat de premii de 1.000.000 de dolari şi un premiu întâi care depăşeşte în mod frecvent 150.000 de dolari.

Marian a început să desluşească tainele acestui joc în 2009, alături de un grup de prieteni, din Motru. „După circa doi ani, câteva câştiguri financiare modeste, dar suficient de motivante, m-au făcut să privesc jocul, pe lângă plăcerea de-a juca în sine, ca pe o sursă de venituri importantă, astfel că m-am alăturat unui grup de studiu, alături de care mi-am îmbunătăţit constant jocul. Şi aşa am realizat că jocul de poker nu înseamnă un joc mecanic, ci trebuie să-ţi studiezi adversarii, să înveţi atât din greşelile lor, cât şi din cele personale, să ai un psihic solid care să te menţină pe linia de plutire şi, nu în ultimul rând, să îţi facă plăcere să joci”, a povestit Marian, pentru evilacepoker.ro.

Galerie foto



Vizualizări: 23,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: