A fugit cu motocicleta de poliție și s-a răsturnat

Un tânăr de 22 de ani din Lupeni, județul Hunedoara, a intrat pentru 24 de ore în arestul Poliției Gorj. Acesta mergea cu motocicleta pe un drum din Tismana, Gorj, și nu a oprit la semnalul polițiștilor. La aproximativ 120 de metri distanță, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Tânărul avea pe motocicletă și un pasager de 15 ani, din Tismana. Ambii au suferit leziuni și au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“Din verificările efectuate s-a stabilit că motocicleta nu era înmatriculată în circulație, cel care o conducea nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de o persoană aflată sub influența alcoolului și care nu posedă permis de conducere. (A.A.)

Vizualizări: 2,865

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: