A lăsat scaunul de şef al judeţului pentru a săpa şanţuri

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a muncit cu ziua pentru a ajuta o familie nevoiaşă. El a dat la lopată, a curăţat porumbi şi a tăiat pomi. Şi-a făcut treaba ca la carte, nu o spunem noi, ci specialistul care i-a acordat acestuia pentru munca prestată nota 10. Dacă vreţi să vedeţi cum munceşte acesta la câmp urmăriţi emisiunea „Meseriaşi de ocazie“, difuzată în această seară începând cu ora 19, la Gorj Tv.

Încălţat în cizme de cauciuc şi cu fes pe cap, cel aflat în fruntea judeţului a bătut la poarta fermierului Gheorghe Marinescu din comuna Băleşti şi l-a întrebat pe acesta ce are de muncă. După ce a aflat ce e de făcut în această perioadă într-o fermă pomicolă, preşedintele Ion Călinoiu s-a apucat de treabă. Pentru început a curăţat pomi şi porumbi. Toate bune şi frumoase până aici, a demonstrat că are dreptate când spune că nu a crescut doar cu pixul în mână.

Un şanţ i-a venit însă de hac agronomului Călinoiu, s-a chinuit minute bună să-l cureţe, buruienile au fost de vină, aveau rădăcinile bine înfipte în ciment. Deşi răsufla cam greu el nu s-a lăsat, a continuat treaba la fermă pentru a ajuta familia nevoiaşă. „A fost puţin greu dar a meritat având în vedere că am muncit pentru nişte copilaşi sărmani”, a spus Ion Călinoiu.

A muncit pentru şase minori din Băleşti

Ion Călinoiu a adus astfel multă bucurie în sufletele a şase copii din Băleşti. Cu vârste cuprinse între 2 şi 11 ani micuţii au o copilărie tristă. Mama lor nu lucrează, tatăl i-a părăsit iar bunicii materni în grija cărora se află nu au niciun venit. Din banii câştigaţi de către Ion Călinoiu muncind cu ziua au fost cumpărate alimente, dulciuri, produse pentru igiena personală şi rechizite. Copiii au fost extrem de încântaţi şi deşi nu-l cunosc pe Ion Călinoiu au spus că se vor ruga pentru el de fiecare dată când vor merge la biserică.

Galerie foto



Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: