A lovit cu maşina un poliţist

Un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna gorjeană Mătăsari, este cercetat penal de poliţiştii din Dolj, după ce a lovit cu maşina un poliţist aflat în misiune. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, marți, în jurul orei 09.00, un echipaj al formațiunii rutiere din cadrul Poliției Orașului Filiași, care se afla într-o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație pe DN6, a observat un autoturism care circula cu viteză. Unul dintre polițiști a coborât din autospecială pentru a-i face șoferului semn să oprească pentru control, moment în care agentul a fost lovit de un alt autoturism.

Şoferul care l-a acroșat pe polițist, un bărbat de 62 de ani, din Mătăsari, Gorj, s-a speriat și a pierdut controlul direcției. Agentul de poliție a fost lovit cu aripa stânga-față a mașinii, după care a fost proiectat pe parbrizul mașinii. Polițistul lovit a fost transportat la Spitalul de Urgență din Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale.

Reprezentanții IPJ Dolj au explicat că agentul a suferit leziuni ușoare în urma accidentului și nu a rămas internat la unitatea medicală. Gorjeanul de 62 de ani este cercetat pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (C.N.)

Vizualizări: 2,557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: