A murit Achille Roselletti

Regizorul italian Achille Roselletti, un colaborator apropiat al Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu, s-a stins miercuri din viață. Ultima piesă regizată de el la teatrul gorjean a fost chiar în primăvară, acesta punând în scenă comedia „Separaţi în casă”.

Directorul teatrului, Cosmin Brehuță, a postat pe facebook un mesaj de adio: „Bătrânii”, „Balera”,„Eu și iubita mea”, „Stress”, „Viața teatrală”, „Patul Oval”, „Un cuplu ciudat”, „O chestiune de afaceri”.... sunt spectacolele care au încântat publicul din Târgu Jiu în ultimii 11 ani ....mulțumim, Achille Roselletti, pentru toate aceste daruri și pentru bucuria de a fi împreună. „Da capo... rifacciamo !”
Un mesaj a avut și Federația Italiană de Teatru Amator: "Ne amintim cu toţii de figura lui Ahile. Aproape de familia şi prietenii lui de la Academia dei Riuniti di Umbertide".

Regizorul Achille Roselletti a adus la Târgu Jiu, de-a lungul timpului, spectacole care au fost savurate de publicul gorjean, piesele jucându-se cu sala plină.

Vizualizări: 2,997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: