A murit cântăreața Ionela Prodan

Cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, la spital. Vestea a fost dată de Anamaria Prodan, fiica ei. Interpreta de muzică populară s-a stins la 70 de ani, în urma unei pancreatite, la spitalul Elias, fiind înconjurată de familie.

Mesajul Anamariei Prodan: Putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat

TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Când viața greu te va ncerca
Și n suflet teama ți va ploua
Prieten drag, tu nu uita ...
Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat 
De drumul greu, întortocheat 
Ce soarta ți l așterne n fata 
Nu i fa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer 
In rest toate sunt trecătoare 
Pe a omului vieții cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!

Vizualizări: 5,432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: