A murit cu zile! Fiica: Am implorat-o să meargă la medic

Cântăreaţa de muzică populară din Gorj, Cristina Fulguşin Mateiaş, a murit cu zile. Fiica ei a povestit la o emisiune că tuşea de o lună, dar a refuzat să meargă la spital. Când starea i s-a agravat, a fost chemată ambulanţa, dar deja a fost prea târziu. Înmormântarea va avea loc joi.

Cristina Fulguşin Mateiaş, cântăreaţă de muzică populară şi realizator de emisiuni la Radio Accent, a murit în noaptea de luni spre marţi, la spital. Avea doar 51 de ani şi nimeni nu s-a aşteptat la o aşa veste.

Nicoleta, fiica artistei, a povestit pentru WOWbiz cum s-a ajuns la această situaţie. „Mama tuşea de vreo lună. Ea stătea la Târgu Cărbuneşti, de câţiva ani, eu stau la Vâlcea. Acum o săptămână a fost la mine şi tuşea rău, am rugat-o insistent, am implorat-o sa meargă la medic. Mi-a spus că se va duce imediat ce ajunge acasă. A amânat, n-a mers. Sâmbătă s-a dus la spital pentru că îi era rău, medicul i-a făcut nişte injecţii şi i-a spus să rămână internată pentru că starea ei nu este deloc bună, se deteriorase. N-a vrut. S-a dus la serviciu. Duminică n-a putut să meargă la serviciu că i-a fost foarte rău şi mătuşa mea, care locuieşte şi ea acolo, la Cărbuneşti, a chemat salvarea acasă. Nici atunci mama n-ar fi vrut să meargă la spital. A fost internată. Seara am vorbit cu ea, mi-a dat poze, spunea că se simte mai bine. Am rugat-o să mănânce, mi-a spus că nu poate, că n-are gust. Luni dimineaţa am sunat de 5 ori şi nu mi-a răspuns nimeni”, a povestit tânăra.

A fost o chestiune de ore până când a aflat că situaţia s-a agravat. „Deja începusem să mă panichez, dar refuzam să cred că s-a întâmplat vreo nenorocire. Pe la 11.00 mi-a răspuns o asistentă şi mi-a spus că mama nu poate vorbi, că îi este rău. Familia a dorit să fie transferată la Craiova, dar nu se putea, nu era stabilizată, nu aveau cum să o transfere. Am sunat iar la câteva ore şi am vorbit cu medicul de gardă şi mi-a spus că e în comă indusă. Am vrut să o transfer cu un elicopter la Bucureşti, dar starea era critică, nu se putea. La ora 22.00 şi ceva a făcut primul stop cardio-respirator, în jurul orei 00.00 a murit. Mama avea şi probleme cu inima”, a mai declarat Nicoleta, fiica artistei

Înmormântarea artistei va avea loc joi.

Vizualizări: 18,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: