A murit George Michael! Avea doar 53 de ani

Cântăreţul George Michael a murit, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC. Cauza probabilă a decesului este o insuficiență cardiacă.

George Michael, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a născut pe 25 iunie 1963 la Londra şi a vândut pe parcursul carierei sale de patru decenii peste 100 de milioane de albume.

Elton John, prieten apropiat a lui George Michael, i-a adus un ultim omagiu pe Instagram. Elton John a publicat o fotografie care îi prezenta pe amândoi la o gală muzicală. ”Sunt complet şocat. Am pierdut un prieten mult iubit - cel mai blând, cel mai generos suflet din lume şi un artist strălucit. Inima mea este alături de familia lui şi de toţi fanii lui”, a scris Elton John în mesajul care însoţeşte fotografia.

Celebrul artist s-a stins, în urma unei insuficiențe cardiace, în ziua de Crăciun, puțin după orele prânzului. Unul dintre cele mai cunoscute hituri ale sale este Last Christmas, lansat în 1984, pe când celebrul solist era încă parte a formației Wham!.

Vizualizări: 3,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: