A pus foc la clăile de nutreț ale directorului Nica

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Bumbeşti Piţic, a fost reținut vineri dimineață după ce a pus foc la mai multe clăi de nutreț situate pe raza comunei Stănești. Trei clăi de lucernă şi o claie de fân, care se aflau pe terenul extravilan al unui bărbat de 66 de ani, din localitate au fost distruse de acesta prin incendiere. Cel păgubit este Ion Nica, directorul Librăriei Eminescu din centrul municipiului Târgu Jiu.

Paguba s-a ridicat la 5000 lei. Bărbatul din Bumbești Pițic ar fi avut niște neînțelegeri mai vechi cu un alt bărbat, care avea grijă de animalele directorului Nica.

Conform autorităților locale din Stănești, acum câteva săptămâni și un teren al directorului a fost incendiat de persoane necunoscute. ”Domnul Nica este locuitor al comunei noastre. Acolo unde au ars clăile are un teren, un grajd. Dânsul este crescător de animale. Are câteva capre, o vacă, un vițel. Acum două săptămâni a mai fost un incendiu, pe teren. Dânsul zicea că e pus de cineva”, a spus Ștefan Blideanu, primarul comunei Stănești.

Vizualizări: 4,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: