A sunat din Spania la Pandurul pentru a-i face o surpriză nepoatei. Ce a urmat!

„Ziarul Pandurul, buna ziua!”, “Bună ziua. Vă rog, mă ajutaţi să-i fac o surpriză nepoatei mele”, a fost rugămintea de la celălalt capăt al firului. O gorjeancă, originară din Motru, dar care vine rar acasă deoarece munceşte în Spania, a avut o solicitare neobişnuită pentru redacţie. Nu a putut fi la majoratul nepoatei, dar a vrut, cu ajutorul Pandurul, să-i facă acesteia o surpriză.

O cititoare a Ziarului Pandurul ne-a solicitat ajutorul pentru a-i face o surpriză nepoatei sale, Anca. „M-am tot gândit, cum să fac, cum să fac. Când am puţin timp liber citesc Pandurul. Şi mi-a venit ideea să sun la redacţie şi să vă rog pe dvs.”, a continuat discuţia.

Anca Daniela a sărbătorit sâmbătă împlinirea a 18 ani la un restaurant din Motru, alături de rude și colegi. De la petrecere a lipsit moașa acesteia, care nu a vrut ca această zi să treacă fără să-i arate Ancăi cât de mult o iubeşte.

Femeia munceşte de mai mulţi ani în Spania. Din nefericire, și-a regăsit liniștea şi sănătatea departe de casă, după cum ea spune. Dar gândul îi stă tot la cei dragi. “La ora 21, când începe petrecerea, trebuie să primească un buchet de trandafiri roşii şi plicul cu bani. Dar să nu-i spuneţi de la început de unde sunt. Ar fi fost simplu să rog pe cineva din familie să-i dea cadoul meu, dar nu ar mai fi fost o surpriză. Dacă va merge cineva de la Pandurul sigur va fi o surpriză”, au fost indicaţiile moaşei Ancăi.

Surpriza a fost imensă pentru Anca, iar cuvintele i-au lipsit pentru a vorbi despre emoţiile sale. Anca va susţine examenul de bacalaureat în această vară și vrea să studieze Medicina. “Ultima dată când am văzut-o îşi amintea lucrurile mărunte pe care le-am făcut pentru ea. Am fost impresionată că şi le amintea. Și atunci am spus că trebuie să îi fac o surpriză de ziua ei. Poate este ultima surpriză pe care o să pot să i-o fac şi vreau să o ţină minte toată viaţa”, explica moaşa tinerei. Şi sigur așa va fi, Anca fiind extrem de impresionată de gestul moşicii!

Galerie foto


Vizualizări: 6,437

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: