Accident cu doi răniţi la Scoarţa

Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi aseară, la 21.30,  prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Scoarţa, judeţul Gorj, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului de către poliţişti, s-a stabilit că A.M., de 52 ani, din municiupiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, în timp ce conducea autoturismul proprietatea personală, pe DN 67, pe raza comunei Scoarţa, sat Pişteştii din Deal, judeţul Gorj, din direcţia Scoarţa – Târgu Jiu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic (carosabil umed), a pierdut controlul direcţiei, intrând în coliziune cu un parapet metalic.

În urma impactului a  rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a numitului A.L.,de 55 ani, din municipiul Tg-Jiu, judeţul Gorj, pasager în autoturism.

Ambele victime au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Tudor Vladimirescu” din Tg.-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier şi stabilirii răspunderii judiciare, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: