Accident cu o victimă la Rovinari

Sâmbătă, 13 octombrie a.c., la orele 21:19, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin 112 de E.C., 23 ani, din localitate, despre faptul că pe D.J. 674 B, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

Cu ocazia cercetării efectuate de către poliţiştii rutieri s-a constatat că F.C., de 23 ani, din comuna Negomir, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 674 B, din direcţia Negomir în direcţia Rovinari, a acroşat pe C.C., de 40 ani, din localitate, care conducea din sens opus un moped pe sensul de mers al autoturismului.

În urma impactului a rezultat accidentarea lui C.C., care conducea mopedul fără a purta cască de protecţie şi vestă reflectorizantă. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.   

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: