Accident cu victime

La data 4 octombrie a.c., la orele 14:44, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin Numărul Unic de Urgenţă 112 de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe DN 67, pe raza comuna Băleşti, judeţul Gorj, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime.

          Ulterior primelor cercetări efectuate de către echipa operativă constituită la nivelul Biroului Rutier care s-a deplasat la faţa locului, a rezultat că B.E., de 34 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Motru, a evitat coliziunea cu un autoturism care s-a angajat în efectuarea unei depăşiri, a virat brusc stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat în afara părţii carosabile. În urma impactului dintre cele două autovehicule a rezultat rănirea uşoară a doi pasageri în vârstă de 18, respectiv 19 ani, ambii din comuna Băleşti.

          Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

          Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: