Accident la Băleşti

În data de 29.06.2012, la orele 11:31, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un participant la traficul rutier, despre faptul că pe D.N. 67, în comuna Băleşti, sat Tămăşeşti, judeţul Gorj, a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu, a rezultat faptul că V.C.C., de 25 ani, din comuna Câlnic, judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară, din direcţia Târgu-Jiu în direcţia Motru, a efectuat o manevră de depăşire a unui autovehicul care staţiona, moment în care a acroşat un biciclist care circula din sens opus.

Victima, identificată ca fiind o minoră în vârstă de 11 ani, din Târgu-Jiu, a fost  transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul de circulaţie.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: