Accident la Bumbești-Jiu. Un motociclist a ajuns la spital

Un accident de circulație a avut loc la Sadu, în urma căruia un motociclist a fost rănit. 

”Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier produs pe raza localitatii Bumbesti Jiu in care au fost implicate o motocicleta si un autoturism in urma caruia a rezultat rănirea motociclistului. Barbatul a fost transportat la spitalul din Bumbesti Jiu, constient cu multiple leziuni”, a comunicat IPJ Gorj.

Comunicatul IPJ:

La data de 8 august a.c., Poliția Orașului Bumbești-Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112, cu privire la faptul că pe DN 66 Bumbești-Jiu s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 53 de ani din orașul Bumbești-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din direcția Petroșani - Târgu-Jiu, a efectuat virajul la stânga, fără a acorda prioritate de trecere unui motociclu, condus de un bărbat de 33 de ani din municipiul București, acroșându-l frontal.

În urma coliziunii, motociclul a fost proiectat în șanțul pluvial situat pe marginea drumului, pe sensul său de deplasare.

În urma impactului a rezultat rănirea bărbatului de 33 de ani, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 2,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: