Accident mortal pe Bujorăscu. O căprioară a lovit o ambulanţă!

Un bărbat de 41 de ani din Câlnic şi-a pierdut viața marți dimineața, după ce mașina cu care se deplasa spre Târgu Jiu a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Acesta era pasager pe locul din dreapta față, autoturismul fiind condus de un prieten de-al său de 31 de ani care, ulterior, s-a dovedit a fi sub influența băuturilor alcoolice.

Mașina a intrat pe contrasens, a ieșit în decor și a căzut într-o râpă adâncă de câțiva metri, unde a izbit în plin o bucată de beton a unei subtraversări a drumului național de pe Dealul Bujorăscu. Impactul s-a produs chiar în zona în care se afla pasagerul din dreapta față, acesta rămânând, de altfel, încarcerat.

Șoferul, în schimb, a putut să sune la 112 și să ceară ajutor, echipaje de descarcerare și de la Ambulanță și SMURD deplasându-se spre locul solicitării. Ghinionul a făcut ca în zona intersecției drumului național 66 cu drumul județean ce duce spre comuna Ciuperceni o căprioară să încerce să traverseze șoseaua chiar când una dintre ambulanțe se deplasa cu viteză mare spre locul intervenției. Animalul a rămas înfipt pur și simplu în motorul autospecialei, echipajul medical alegându-se doar cu o sperietură. Mașina nu a mai putut să își continue deplasarea, fiind chemată o altă salvare de la Târgu Jiu care să continue intervenția de pe dealul Bujorăscu. Șoferul de 31 de ani a fost preluat de echipajele medicale și dus la spitalul din Târgu Jiu pentru a primi îngrijirile medicale de rigoare, ulterior polițiștii descoperind că alcoolemia acestuia era de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Trupul neînsuflețit al pasagerului decedat a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor exacte ale decesului. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, dar și pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Galerie foto



Vizualizări: 4,099

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: