Accident rutier la Albeni. Doi tineri, încarcerați!

Și-au văzut moartea cu ochii! Doi tineri au scăpat cu viață, ca printr-o minune, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier.  Incidentul a avut loc pe raza localității Albeni, din județul Gorj.

Mașina s-a răsturnat cu roțile în sus, iar șoferul și pasagerul din dreapta au rămas blocați înăuntru.

„Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza comunei Albeni, satul Mirosloveni in care a fost implicat un autoturism.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si o ambulanta din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca, in urma impactului doua persoane de sex masculin care se aflau in autoturism au ramas incarcerate.
Colegii nostri au intervenit pentru extragerea din autoturism a celor doi barbati in varsta de 19, respectiv 28 de ani, care erau constienti si cooperanti.
O misiune foarte grea din cauza poziției in care a ramas autoturismul si a faptului ca s-a intervenit prin indepartarea mai multor elemente de caroserie, dar experienta si profesionalismul baietilor nostri a dus la o misiune reusita.
Celor doi barbati le-a fost acordat primul ajutor calificat la fata locului, iar ulterior ai fost transportati la spital”, a transmis ISU Gorj.

Galerie foto



Vizualizări: 1,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: