Aceste două ingrediente elimină toxinele din intestine

O dietă echilibrată este necesară deoarece alimentele pe care le consumăm afectează fiecare parte a corpului nostru, dar mai ales sistemul digestiv. Toxinele acumulate pot provoca diferite probleme de sănătate, inclusiv constipație, diaree, sistemul imunitar slab și nivel redus de energie. Puteți rezolva aceste probleme cu o detoxifiere de colon. Aceasta va imbunatati starea generala de sanatate și vă ajuta la pierderea in greutate. Ai nevoie de doar două ingredinte extrem de simple:

Chefir

Chefirul este o sursă excelentă de proteine ​​și este plin de minerale, aminoacizi și vitamine B, ceea ce face extrem de benefic pentru intestin. Acesta va curăța intestinele, elimină agenții patogeni cum ar fi E. Coli și reface echilibrul florei intestinale datorită structurilor probiotice pe care le conține. Este de asemenea necesar pentru intarirea sistemului imunitar si optimizarea sistemului digestiv.

Semințe de in

Semințele de in elimina toxinele deoarece acestea au acid alfa-linoleic, care este un tip de acizi grași omega-3. Este foarte important să se macine deoarece este dificil pentru sistemul nostru digestiv pentru a le digera întregi.

Combinația de chefir și semințe de in este extrem de puternică atunci când vine vorba de curățare. Este foarte important să-l folosească în cantități mai mici, la inceput, iar apoi, treptat, crește aportul. Ia acest remediu de 2-3 ori pe săptămână, timp de 15 zile. Capacitatea optimă a sistemului imunitar va fi restabilită după această perioadă.

Cum prepari?

Adaugă o lingură de seminte de intr-un pahar de chefir. Este foarte important să se consume 1 pahar din acest amestec dimineața, pe stomacul gol, și un alt pahar, înainte de a merge la culcare. Acest remediu necesita consumarea a 8 sau mai multe pahare de apă pe zi. Această procedură trebuie să fie efectuată timp de 1 săptămână, apoi să ia o pauză de 2-3 zile.

Vizualizări: 4,194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: