ACS Viitorul Târgu Jiu s-a despărţit de trei jucători

ACS Viitorul Târgu Jiu a reziliat contractele cu trei dintre fotbaliști care au jucat mai puțin în acest sezon. Echipa este pregătită în această perioadă de iarnă de Alexandru Ciobanu, secundul tuturor principalilor care s-au perindat pe la echipă în acest sezon.

Conducerea clubului nu pare să se grăbească să numească un nou antrenor şi sunt șanse ca Liga 2 să fie reluată chiar cu secundul Alexandru Ciobanu pe banca tehnică.

În acest moment, pare că el este principalul echipei dar așa se preconiza și în timpul campionatului și s-a dovedit a fi doar interimar, întrucât a condus ACS Viitorul Târgu Jiu  doar o etapă, între rezilierea cu Eugen Trică și numirea lui Octavian Benga.

Formația pregătită de Ciobanu nu a schimbat prea mult la nivelul lotului, iar antrenorul a recunoscut că de la echipă au plecat, momentan, trei fotbaliști, portarii Bogdan Moga și Nicușor Grecu, dar și mijlocașul francez Madikaba Doumbia.

”Lotul nu a suferit mari modificări. La portari, Moga a plecat, Grecu știu că a plecat, dar în rest, din rândul celorlalți jucători, doar Doumbia este cel care a mai plecat. Este aceeași echipă pe care am avut-o și în prima parte a campionatului și încercăm să mai aducem doi-trei jucători, mă refer la cei care pot aduce un plus pentru a doua parte a campionatului. Pun mare preț pe unitatea grupului și pe forța grupului”, a spus Alexandru Ciobanu la Sport Total FM.

Cei trei jucători care au plecat nu au jucat prea mult în prima parte a Ligii a 2-a. Moga a prins patru meciuri, Doumbia a jucat de trei ori, iar Grecu nu a prins nici măcar o etapă.

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: