Acuzat de act sexual cu o minoră din Vaslui

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu-Jiu au reţinut un bărbat de 31 de ani, din comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi, suspect al infracţiunii de act sexual cu un minor.

În fapt, la data de 30.10.2012, orele 16:00, urmare a unor activităţi de cercetare efectuate, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Târgu Jiu au stabilit că C.C., de 31 ani, din comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi, ce locuieşte fără forme legale pe raza comunei Dăneşti, judeţul Gorj, a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră în vârstă de 14 ani, din comuna Epureni, judeţul Vaslui. Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au constatat că minora a plecat voluntar de la domiciliu cu trenul, în data de 29.10.2012, în jurul orelor 08:00, pentru a se întâlni cu C.C., pe care îl cunoştea, a ajuns în municipiul Târgu Jiu în data de 30.10.2012, în jurul orelor 06:00, de unde a plecat împreună acesta.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pe o perioadă de 24 ore a suspectului C.C., 31 ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: