Ada, după eșecul de la Vocea României: Nu am încercat tot

Gorjeanca Alexandra Bădoi a trecut peste dezamăgirea de a nu fi întors niciun scaun la Vocea României. Mai mult, a fost aspru criticată de noul jurat Adrian Despot. 

Ada a fost surprinsă să constate că a primit mii de mesaje de încurajare. "Nu ma gandeam ca un esec imi poate aduce atatea ganduri frumoase si cuvinte care sa ma faca sa ma simt iubita! Imi asum criticile si incerc sa invat din toata aceasta experienta. Imi propun sa am mai multa incredere in mine si sa nu traiesc cu regretul ca nu am incercat tot ce s-a putut pentru a fi fericită", a scris artista pe facebook.

Artista a fost criticată dur de solistul Viţa de Vie, Adrian Despot, unul dintre juraţi, la audițiile pe nevăzute. „Eu sunt Adrian Despot. Am râs, am plâns, dar nu știam că poate să și doară. (...)Tu ştii că muzica trance teoretic este instrumentală, iar părţile vocale, în proporţie de 99% sunt prelucrate în studio. Pe tine nici auto-tune-ul nu ştiu dacă poate să te salveze! Sunt sigur că te pricepi la orice altceva mai bine decât la muzică”.

Alexandra Bădoi a avut un debut frumos, fiind încă elevă la CNTV când s-a calificat în finala de la Eurovision România. Au urmat ani buni în care a prezentat rubrica meteo la Antena 1 și a lăsat muzica pe planul secund.

Vizualizări: 2,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: