Adi Cîmpeanu, mesaj tranşant pentru Cârciumaru şi Călinoiu

Cel mai votat primar din Gorj, Adi Cîmpeanu de la Runcu, a intervenit în discuţiile publice dintre taberele din PSD Gorj. Cîmpeanu le transmite tranşant lui Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu să lase locul tinerilor la conducerea partidului. Adi Cîmpeanu a spus, într-un interviu la Radio Infinit, că îi susţine fără rezerve pe Cosmin Popescu şi Mihai Weber, aceştia fiind cei care îi ajută de fapt pe primari să rezolve problemele cu care se confruntă.

Reporter: Sunteţi printre susţinătorii tandemului Popescu-Weber?

Adi Cîmpeanu: Echipa politică în jurul căreia noi am coalizat este compusă din oameni tineri, din oameni cu experienţă politică şi administrativă necontestabilă. Persoanele pe care noi le susţinem din punct de vedere politic sunt actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, care îşi face treaba din toate punctele de vedere, face lobby la toate ministerele, inclusiv pentru comunele de pe raza judeţului, şi Mihai Weber, un om politic tânăr. Cei doi formează împreună o echipă cât se poate de puternică şi de bună, astfel încât nivelul de trai în localităţile judeţului Gorj să crească. Şi ştiu ce vorbesc, pentru că ei doi sunt cei care se zbat pentru comunele din judeţul Gorj, pentru proiectele pe care primarii le au, astfel încât să fie finanţate. Au fost alături ne noi, acum este momentul ca şi noi să fim alături de cele două persoane care au muncit pentru noi şi ne-au sprijinit la nivel parlamentar.

Rep.: De ce aţi simţit nevoia să spuneţi acest lucru în spaţiul public?

Adi Cîmpeanu: Pentru că sunt voci care spun că unii susţin, unii nu susţin. Eu, ca reprezentant al comunei Runcu, susţin acest tandem, ştim că la aceşti oameni ne ducem atunci când avem probleme în comunitate, ne însoţesc acolo unde avem nevoie şi, ce este mai important, ne şi rezolvă problemele cu care ne ducem la ei. Voi susţine pe Cosmin Popescu şi Mihai Weber, indiferent de funcţiile politice pe care doresc să le ocupe. Consider că îşi fac treaba din toate punctele de vedere, se înţeleg bine şi, foarte important, comunică şi ne consultă. Nu acceptă să bage cineva boata printre gard.

Rep.: E scindat în acest moment PSD Gorj?

Adi Cîmpeanu: Din punctul meu de vedere, nu, tocmai de aceea consider că este bine să ne concentrăm pe ceea ce urmează, pe alegerile care vin. Este bine ca această coaliţie care se creează între parlamentari şi preşedintele Consiliului Judeţean să meargă în continuare, astfel încât problemele comunităţilor să fie rezolvate. Dacă ne concentrăm pe ce spune unul, ce spune altul, nu mai rezolvăm problemele.

Rep.: Domnul Ion Călinoiu acuză că este o luptă pentru putere în PSD.

Adi Cîmpeanu: Nu ştiu ce a văzut, lucrurile s-au schimbat, nu mai sunt ca înainte. Noi trebuie să ne concentrăm pe aceste proiecte, trebuie să ne concentrăm pe nivelul de trai în Gorj, să lăsăm oamenii tineri care au venit să conducă acest partid, iar pe cei care au preluat frâiele acestui judeţ să îşi facă treaba în adevăratul sens al cuvântului. Nu contestăm realizările politice şi administrative ale domnului preşedinte Cârciumaru, toată lumea le cunoaşte. Dar, este momentul să îi lase să zboare pe cei tineri, iar cei cu experienţă să îi consilieze. Degeaba îi repari aripile la o pasăre, dar stă tot în colivie, nu îi dai voie să zboare.

Rep.: Sunteţi printre primarii care au fost la Bucureşti în 2016, când Ion Călinoiu a fost scos de pe liste.

Adi Cîmpeanu: Da, la vremea respectivă am fost printre primarii care au cerut ca Ion Călinoiu să fie pe listă, pentru că nu mi s-a părut normal să fie trădat la acel nivel, să fie dat la o parte netransparent. Dar, una-i una, alta-i alta. Acum, nu mai e membru de partid, trebuie să respecte etapele conform regulamentului.

Vizualizări: 1,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: