Adina Andriţoiu candidează pentru şefia Centrului “Brâncuşi”

Adina Andriţoiu, directorul interimar al Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuşi”, intenţionează să-şi păstreze funcţia de conducere. Ca atare, va participa la concursul organizat de către Primăria Târgu Jiu luna viitoare. În momentul de faţă, Adina Andriţoiu lucrează la proiectul de management şi spune că îşi va depune dosarul cu câteva zile înainte de expirarea termenului limită de înscriere.

Primăria Târgu Jiu va organiza concurs pentru ocuparea postului de director al Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuşi” în luna noiembrie. Această funcţie a devenit vacantă în urmă cu mai bine de patru luni, după ce Ovidiu Popescu a demisionat din fruntea instituţiei de cultură. În momentul de faţă, interimatul este asigurat de către Adina Andriţoiu, perioada acestuia expirând la sfârşitul lunii viitoare.

Adina Andriţoiu spune că va participa la concurs şi că a început deja să-şi întocmească proiectul de management. “Având în vedere contextul actual voi participa la concurs pentru că îmi doresc ca această instituţie să intre pe un făgaş normal din punct de vedere al administrării. Pe viitor, vom încerca să elaborăm foarte multe proiecte şi programe care au ca ţintă promovarea Ansamblului Monumental “Calea Eroilor” astfel încât să putem aduce la Târgu Jiu cât mai mulţi vizitatori din ţară şi din străinătate”, a declarat Adina Andriţoiu.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor de management şi a mapelor de concurs este data de 5 noiembrie, ora 16.00. Potrivit regulamentului stabilit de autorităţi, în perioada 6-11 noiembrie se va face analiza proiectelor de management, prima etapă, iar pe 19 noiembrie este ultima etapă de susţinere a proiectelor sub formă de interviu, mai exact ultima etapă. Până în prezent, la Primăria Târgu Jiu nu s-a înregistrat nici un dosar. Adina Andriţoiu a precizat că îşi va depune proiectul de management şi mapa de concurs cu câteva zile înainte de expirarea termenului limită. “Lucrez deja la întocmirea proiectului de management, însă mă voi înscrie la concurs în primele zile ale lunii noiembrie. Realizarea proiectului de manegement presupune multă muncă”, a menţionat Adina Andriţoiu.

REGULAMENT

Pentru a putea fi admişi la interviu, candidaţii vor trebui să obţină cel puţin nota 7 pentru proiectul de management. Rezultatul concursului, pentru fiecare candidat, se obţine prin calculul mediei aritmetice a notelor obţinute pentru fiecare etapă. Este declarat câştigător candidatul care a obţinut media cea mai mare. În condiţiile în care mai mulţi candidaţi au obţinut medii egale, este declarat câştigător camdidatul care a obţinut cea mai mare nota la proiectul de management. Dacă nici unul dintre candidaţi nu va obţine cel puţin media 7, procedura de concurs se va relua în cel mult 30 de zile.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: