Adolescenți bătuți într-o garsonieră din Târgu Jiu

O tânără de 17 ani și prietenul ei de 18 ani au fost agresați în noaptea de 8 spre 9 noiembrie în garsoniera pe care o au închiriată în Târgu Jiu. Patru tineri au fost reținuți 24 de ore în cauză.

Tânăra este de Crasna, iar prietenul ei din Târgu Jiu. Patru tineri de vârsta lor sau puțin mai mari au fost implicați în agresiune. Doi dintre ei, unul de 22 de ani din Târgu Jiu și altul de 18 ani din Crasna, s-au ales cu dosar penal doar pentru violare de domiciliu. Ceilalți doi au 18 şi 19 ani, sunt din comunele Negomir și Licurici, și au ajuns sâmbătă în arestul IPJ Gorj pentru 24 de ore, fiind bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în noaptea de 08/09 noiembrie a.c., tinerii, au pătruns fără drept, în locuinţa închiriată în municipiul Târgu Jiu, a unei tinere, de 17 ani, din comuna Crasna, exercitând acte de violenţă asupra sa şi asupra prietenului său, de 18 ani, din municipiul Târgu Jiu", arată IPJ Gorj. 

În cauză, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activități infracționale.

Vizualizări: 10,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: