Adrian Bogoi: „Avem o echipă cu media de vârstă sub 20 de ani”

Antrenorul de la Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, a fost mulţumit de jocul echipei sale în amicalul cu CSO Filiaşi, scor 1-0. Acesta a precizat că a fost un meci de pregătire în care a rulat tot lotul disponibil: „Ne continuăm programul de pregătire stabilit, a fost încă un meci în care am rulat tot lotul. Am făcut o primă repriză destul de bună, scorul putea să fie mai mare, iar în a doua repriză am introdus toţi jucătorii din lot pe care îi avem la dispoziţie şi pe cei care se pregătesc cu noi”.

După ce în lot au mai fost aduşi doi jucători sub 20 de ani, Cristea şi Kim, media de vârstă a echipei nu a crescut, tehnicianul constatând că are din nou o echipă tânără, cu o medie de vârstă sub 20 de ani: „Avem o echipă cu media de vârstă sub 20 de ani pentru că sunt jucători acum de la 16 ani la 20 de ani. Avem nevoie şi de alţi jucători, mai ales de un fundaş central, dar nu ştiu dacă aceştia vor mai veni. Dar până atunci eu îmi canalizez energia spre jucătorii pe care îi am şi le dau încredere să joace. Ne pregătim cât putem de bine şi abordăm returul de campionat cu optimism. Aşteptăm ca şi Dodoi să intre în programul de pregătire săptămâna viitoare iar Tudor  care a venit acum se antrenează normal. Doar ei sunt cele două nume care au completat lotul până acum, doi jucători care au crescut aici la centrul de copii şi juniori. Desigur se mai pregătesc cu noi şi alţi jucători tineri, îi aşteptăm şi pe ei să joace. Sunt jucători care nu au evoluat, unii dintre ei, nici la nivel de liga a treia. Dar avem încredere şi în ei şi le dăm şanse în continuare cum le dăm la toţi ceilalţi şi sper să progreseze. În primul rând individual şi apoi colectiv, să ajute echipa”.

Pandurii vor continua de joi pregătirea la Târgu Jiu pentru următoarele meciuri de verificare. Echipa din Târgu Jiu are programat sâmbătă un alt joc de verificare, cu Flacăra Horezu, după care săptămâna viitoare va mai juca cu CSU Craiova (liga a treia) şi FCU Craiova (liga a treia).

Vizualizări: 556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: