Adversara Craiovei a umilit Bayern Munchen

AC Milan, adversarul de joi, de la Severin, al Universității Craiova, a învins cu 4-0 pe marea Bayern Munchen, într-o partidă amicală disputată în China. 

Milanul a început meciul într-o formulă cu care, foarte probabil, va aborda și partida de la Severin de săptămâna viitoare: Donnarumma - Abate, Musacchio, Zapata, Rodriguez - Bonaventura, Kessie, Montolivo - Niang, Crutone, Borini. Cu acest prim 11 în teren, milanezii au marcat de trei ori numai în prima repriză, deși Bayern a aliniat cea mai bună echipă.

În echipa de start a Milanului au lipsit câteva dintre achizițiile de răsunet din această vară, care probabil vor absenta și din dubla cu Craiova. După ce un consorțiu chinez a preluat clubul în schimbul a 750 de milioane de euro, AC Milan a fost echipa care a cheltuit cel mai mult din lume pe transferuri în această vară. Rosso-nerii i-au adus pe Bonucci (Juventus), Biglia (Lazio), Calhanoglu (Leverkusen), Conti și Kessie (Atalanta), Andre Silva (Porto), Rodriguez (Wolfsburg) și Musacchio (Villareal), jucători pe care a dat aproape 200 de milioane de euro, în total. Primii doi, proaspăt ajunși la Milano, nici nu au fost trecuți pe lista UEFA pentru meciurile de Europa League ale italienilor.

Ca o comparație inedită, bugetul CS Universitatea Craiova este de 6 milioane de euro anual, dintre care pe transferuri au fost cheltuiți doar aproximativ 300.000 de euro, în această vară.

Partida tur dintre Craiova și Milan se va desfășura la Severin, de la ora 21:00, joi 27 iulie, în timp ce returul e programat pe San Siro, la Milano, pe 3 august, ora 21:45. 

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: