Adversarii văd Pandurii în lupta pentru titlu

Aflată pe locul I după trei etape, Pandurii Târgu Jiu ar putea intra în lupta pentru titlu. În timp ce oficialii de la Pandurii nici nu îndrăznesc să viseze la aşa ceva iar conducerea tehnică are luciditatea de a lua rezultatele pas cu pas, adversarii de până acum ai gorjenilor nu exclud să vadă pandurii în lupta pentru titlu.

Toate echipele care au întâlnit Pandurii în acest campionat au lăudat prestaţia echipei. Lider în liga I cu maxim de puncte dar şi cu un joc tot mai bun de la meci la meci, Pandurii a impus respect din partea oricărui adversar. Şi mai toate echipele întâlnite, prin reprezentanţii acestora, văd pandurii în lupta la titlu. Gheorghe Chivorchian de la Ceahlăul a lăudat echipa Pandurilor şi a remarcat talentul tinerilor jucători din lotul actual. Mai mult, preşedintele celor de la Ceahlăul spune că rezultatele sunt cu atât mai remarcabile cu cat echipa a pierdut doi jucători ca Pintilii şi Chiricheş: „Au doi jucători de excepţie, Maxim şi Răduţ. Ei au făcut diferenţa în meciul cu noi. Grigoraş, chiar dacă a pierdut doi jucători importanţi, a găsit resurse şi înlocuitori pe măsură. Din punctul meu de vedere, mi-aş dori ca titlul să vină în provincie, de ce nu chiar şi la Târgu Jiu. La cum joacă Pandurii acum e posibil orice, e drept că nu au întâlnit granzii, dar şi Pandurii intră în seria granzilor. Pot să intre şi în lupta pentru titlu. După ce vor întâlni şi echipele tari putem face o estimare asupra valorii echipei de aici. Se poate vorbi despre un joc frumos, plăcut ochiului şi eficient al pandurilor”.

Grigoraş rămâne realist

Petre Grigoraș e reținut când se vorbește de cupe europene sau chiar de titlu. Tehnicianul recunoaște meritele echipei sale, apreciază jocul bun şi optimismul fotbaliştilor săi şi mai ales faptul că respectă fotbalul. „E vorba de optimism, încredere, plăcerea de a juca fotbal și multă seriozitate. Dacă lucrurile acestea nu dispar, atunci o să mai vedem meciuri spectaculoase și rezultate foarte bune. Au respectat fotbalul și de aceea au rezultate foarte bune", a spus principalul Pandurilor care recunoaşte că va fi greu pentru gorjeni să se menţină la acest ritm de joc: "Cel mai greu e să ne menținem la ritmul ridicat pe care noi l-am impus prin jocul pe care l-am prestat și rezultatele obținute. Nu putem vorbi de cupe europene după trei etape”.

Condescu : "Sunt exagerări!"

Oficialii de la Pandurii sunt mai reţinuţi însă în prognoze optimiste deşi apreciază jocul echipei. Preşedintele Marin Condescu spune că rezultatele sunt normale pentru începutul de campionat şi nu crede că Pandurii au forţa necesară să se bată pentru titlu sau cupele europene. Oficialul gorjenilor crede că cei care includ Pandurii în categoria granzilor Ligii I exagerează. "Este un început de campionat bun pentru noi dar nu cred că avem încă forţa să ne batem pentru primele locuri. Acumulăm cât mai multe puncte în tur acum ca să ne fie mai uşor în retur. Cred că cei care spun că ne putem bate la titlu exagerează, suntem o echipă de mijlocul clasamentului. dar sper să facem un joc frumos care să fie plăcut publicului.  E clar că vor veni şi înfrângerile, dar dacă vom juca frumos ne vor fi iertate mai uşor!"

"La cum joacă Pandurii acum e posibil orice, e drept că nu au întâlnit granzii, dar şi Pandurii intră în seria granzilor. Pot să intre și în lupta pentru titlu".

Gheorghe Chivorchian - preşedinte Ceahlăul

9 puncte au acumulat Pandurii după primele trei etape şi sunt pe locul I, la egalitate de puncte cu Steaua dar cu un golaveraj mai bun.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: