Afacerist din Rovinari, dispărut fără urmă de 3 zile

Valentin Frunză, un om de afaceri de 38 de ani din Rovinari, este dat dispărut de trei zile. Soţia acestuia a fost cea care a sunat şi l-a dat dispărut abia ieri, deşi acesta lipseşte de vineri dimineaţa. Frunză are o firmă de construcții, Cosgeorgi, care a avut mai multe lucrări pe bani publici, mai ales cu primăriile din Rovinari și Drăguțești.

Dispariţia lui Valentin Frunză a fost sesizată după trei zile. Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, spune că bărbatul a fost dat dispărut la nivel naţional. „O femeie a anunţat că soţul său a plecat vineri la ora 8.00 la servici şi nu s-a mai întors. Imediat o echipă s-a deplasat la faţa locului şi a început cercetările. Valentin Frunză a fost dat dispărut la nivel naţional”. La data dispariţiei Valentin Frunză purta un trening albastru închis cu dungi fosforescente. Valentin Frunză avea o firmă de geamuri termopan şi una de construcţii în oraşul Rovinari şi avea afaceri cu mai multe primării din judeţul Gorj.

Urmărit de cămătari

De vineri dimineaţa nimeni nu mai ştie nimic de omul de afaceri Valentin Frunză. Vecinii spun că Frunză era frecvent căutat de cămătarii de la care împrumutase diverse sume de bani şi de angajaţi pentru că nu îi plătea la timp. „Eu am auzit că s-ar fi spânzurat la atelier, că nu l-a mai văzut nimeni de vineri. Era des căutat de oamenii de la care se spunea că ar fi împrumutat banii şi acum nu mai avea să îi dea înapoi”, povesteşte o vecină. O alta ştie că nici angajaţii nu erau plătiţi la timp şi veneau frecvent să îl aştepte în faţa blocului. „De ceva timp începuse să aibă probleme cu banii şi era căutat de cămătari, aşa se spune. Au venit şi angajaţi care îl aşteptau în faţa blocului, s-au luat şi la bătaie de câteva ori, pentru că nu îi plătea. Acum am auzit că ar fi dispărut sau s-ar fi spânzurat”.

Un bărbat care locuieşte în acelaşi bloc cu Frunză povesteşte că Frunză ar fi avut ceva probleme şi cu soţia pentru că frecvent se întâmpla să se certe. „Eu stau la parte şi îl vedeam cum venea, se certa cu soţia, se urca în maşină şi pleca. Am auzit că ar fi avut probleme şi cu banii, că îl tot căutau unii pe aici”.

Semnalmente: Înălţime 1,85/ Greutate 90 KG/ Constituţie robustă / Semn particular: o aluniţă pe obrazul stâng /Păr Blond cu cărare pe mijloc /Ochii: căprui

 ULTIMĂ ORĂ: Primarul orasului Rovinari Dorin Filip a spus aseară, într-o interventie telefonică la emisiunea Provocare la adevăr de la Gorj TV, că Frunză a fost nevoit să sponsorizeze cu sume mari de bani campania electorală a PSD de la alegerile parlamentare, mai exact campania deputatului Vasile Popeangă. Vom reveni!

Citeste si ce a făcut Frunză înaintea disparitiei:

http://www.pandurul.ro/Ultima%20ora/2009-10-13/Frunza+si-a+concediat+toti+angajatii+inaintea+disparitiei

Vizualizări: 785

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: