Afacerist șantajat de o tânără rămasă gravidă

O tânără de numai 21 de ani a fost reținută marți seara de polițiști, sub acuzația de șantaj. Aceasta, împreună cu iubitul ei, ajuns și el după gratii, ar fi încercat să șantajeze un om de afaceri din Târgu Jiu, căruia i-ar fi pretins 27.000 de euro pentru a nu se afla că a lăsat-o gravidă pe tânără.

Poliția nu a făcut public acest caz, pe motiv că nu a avut acordul procurorului de caz. Pe surse s-a aflat însă că omul de afaceri a cerut sprijinul poliției, care a organizat un flagrant. Frumoasa tânără de 21 de ani și iubitul ei de etnie romă, care are 27 de ani, au ajuns pentru 24 de ore în arest, iar miercuri seara au fost duși la tribunal, în vederea emiterii unui mandat de arestare preventivă de 30 de zile. Judecătorii au stabilit ca tinerii să stea în arest la domiciliu.

Contactat telefonic, omul de afaceri despre care se spune că este parte vătămată în cauză a susținut că nu are nicio legătură cu acest dosar. Plângerea ar fi fost depusă încă din 11 noiembrie, susțin surse. S-ar părea că tânăra avea și imagini compromițătoare pe care amenința că le arată soției afaceristului.

La tribunal au ajuns miercuri seara și mai mulți cetățeni de etnie romă, pentru a-l susține pe tânărul reținut de polițiști, Boby Cristian (foto). 

Afaceristul implicat în cauză, M.B., făcea acum 10-15 ani afaceri de milioane de dolari, fiind implicat și în dosare de evaziune fiscală.

Vizualizări: 8,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: