Afirmații grave la Motru: S-a dorit să fie trecut bolnav de Covid, deși a murit de infarct

Declarații grave au fost făcute de un sindicalist din Complexul Energetic Oltenia. Nelu Roșca susține că s-au făcut presiuni ca ruda unui miner de la Cariera Roșiuța să fie trecut pe lista persoanelor care au decedat de Covid 19, deși bărbatul ar fi făcut infarct. Sindicalistul adăugă că acesta nu ar fi un caz singular.

Afirmațiile au fost făcute de liderul de sindicat de la Cariera Roșiuța. Nelu Roșca a declarat că situația halucinantă i-a fost semnalată de un angajat. Acesta ar fi fost contactat să își exprime acordul ca numele cumnatului său, decedat recent în urma unui infarct, să fie trecut pe lista celor răpuși de coronavirus.

Și nu ar fi singurul caz de acest fel, a mai subliniat liderul de sindicat. “Eu vă dau cuvântul meu de onoare. Azi-dimineață (n.r. joi), am primit un telefon de la un coleg, salariat al Carierei Roșiuța, care m-a rugat frumos să iau legătura cu anumiți domni pentru că se dorește ca cumnatul lui să fie trecut bolnav de Covid, deși a decedat de infarct. Sunt cazuri nenumărate care s-au întâmplat așa. Sunt lucruri care mă fac să mă îndoiesc de buna credință a tuturor în modul de gestionare a acestei probleme”, a declarat Nelu Roșca, la Târgu Jiu TV.

De altfel, nu este primul semnal de acest gen care ajunge la presă, nefiind însă clar de ce s-ar dori asta. (A.A.)

Vizualizări: 9,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: