Află cu ce se ocupă primarii care au pierdut alegerile locale!

Un număr de 12 persoane au pierdut alegerile pentru postul de primar din 10 iunie. Cei mai mulţi au câştigat mandate de consilieri locali, fiind în continuare în conflict cu actualii primari.

Viorel Croitoru- Bolboşi, Pantelimon Todea- Novaci, Ion Ungureanu- Ţicleni, Costel Buzianu- Tismana, Ion Iordache- Turceni, Constantin Mihuţescu-Baia de Fier, Radu Rotaru- Bălăneşti, Sorin Ştefănescu- Bărbăteşti, Ion Pienaru- Bumbeşti Piţic, Ion Şalapa- Glogova, Ion Nicolescu- Padeş, Ion Voica- Săcelu. Aceştia sunt cei care au pierdut alegerile din 10 iunie şi totodată scaunul de primar.

Dintre cei menţionaţi mai sus, o singură persoană, Ion Şalapa de la Glogova, a renunţat la postul de consilier. Acesta este agent agricol în cadrul primăriei pe care a condus-o până anul acesta. Postul de consilier şi cel de angajat la primărie îl aducea pe acesta în incompatibilitate, aşa că a renunţat la Consiliul Local.

Alţii, precum Ion Iordache, Ion Nicolescu şi Ion Voica se ocupă de afaceri.

Trei foşti primari s-au pensionat

Fostul primar din Tismana, Costel Buzianu, s-a întors la catedră. Acesta este profesor de sport la Grupul Industrial Tismana şi la şcoala din Pocruia.

Radu Rotaru nu a părăsit primăria Bălăneşti. Acesta este viceprimar. Sunt şi foşti primari care nu au o slujbă sau sunt pensionari. Foştii primari din Vladimir, Bumbeşti Piţic şi Novaci sunt pensionari. Alţii s-au întors la locurile de muncă din minerit. Exemplu este Constantin Mihuţescu de la Baia de Fier, care s-a întors la Cariera Berbeşti.

Nu la fel de norocos a fost cel din Bolboşi, Viorel Croitoru, care este în proces cu CE Oltenia deoarece postul acestuia a fost restructurat, deşi a fost rezervat pe perioada mandatului.

Primarii pedelişti Sorin Ştefănescu şi Vasile Vlăduleanu s-au întors şi ei la serviciu. Ştefănescu la Direcţia Sanitar Veterinară, iar Vlăduleanu la Minprest.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: