Agresorul patronului din Rovinari, în arest

Cei doi tineri care l-au bătut joi noaptea pe patronul unui club din Rovinari au ajuns după gratii, dar unul doar pentru o noapte. Este vorba de Claudiu Nastasiu şi Alexandru Loghin, ajunşi vedete naţionale după de imaginile şocante surprinse de camerele de supraveghere au ajuns în presă.

Cel agresat, Florin Coandă, crede că a fost victima unei răzbunări, deoarece a depus mărturie într-un proces în care Nastasiu era acuzat de lovirea unui poliţist.

“Cei doi erau supăraţi pentru că, anul trecut, am oferit imaginile poliţiei şi am dat declaraţii în calitate de martor. Spre dimineaţă, pe la 03.00, Nastasiu, care fusese condamnat pentru că a agresat un poliţist în martie 2015, a venit în bar. Eu nu i-am zis nimic. I-am lăsat în pace ca să nu creez alte probleme. Au început să mă acuze de faptul că el şi prietenul lui au fost condamnaţi din vina mea, pentru că am fost martor. Ei au considerat că eu sunt principalul vinovat. Atunci au început să mă lovească”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Coandă, patronul clubului.

Nastasiu a fost încarcerat vineri pentru a ispăşi cei doi ani de condamnare în dosarul poliţistului bătut anul trecut. Loghin a fost reţinut 24 de ore şi apoi pus sub control judiciar.

Vizualizări: 2,942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: