Ajută trei eleve să fie Crăciunițe pentru familiile defavorizate

Trei eleve din județul Gorj au dat startul campaniei caritabile de Crăciun „O facem Târgu-Jiu". Este vorba de Popescu Alexandra-Ștefania, elevă în clasa a X-a la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”, Bîrsan Ionela-Georgiana, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național ,,Ecaterina Teodoroiu”, și Samoilă Maria, elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Național “Tudor Vladimirescu”, care au decis împreună să fie lideri de oraș în cadrul organizației naționale.

Cu ce se ocupă? Strâng donații pentru familiile defavorizate din județ și își propun să ajungă la un număr cât mai mare de copii. Ce se poate dona? Jucării, produse de igienă, alimente neperisabile, cărți, rechizite, articole de îmbrăcăminte.

De luni se deschid pick-up point-urile, unde te așteaptă cu drag să te alături prin donare. Între 6-17 decembrie, orele 10:00-18:00, poți duce donațiile la Umur, vizavi de Hotel Gorj.

Joi, 9 decembrie, liderii și voluntarii campaniei te așteaptă să duci donațiile la Colegiul Național “Spiru Haret” Târgu Jiu, între orele 12:00-14:00.

Joi, 16 decembrie, liderii și voluntarii campaniei te așteaptă să donezi la Colegiul Național ,,Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, între orele 12:00-14:00.

Galerie foto



Vizualizări: 3,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: