Ajutor de urgenţă pentru un târgujian bolnav

Guvernul va acorda ajutoare de urgenţă în sumă totală de 250.800 de lei pentru sprijinirea a 70 de familii şi persoane singure afectate de incendii, fenomene hidrometeorologice periculoase ori probleme grave de sănătate ce pot conduce la riscul de excluziune socială. Din această sumă, 2000 de lei vor merge către un bărbat din Târgu Jiu care suferă de o boală gravă.

Solicitarea ajutorului de urgenţă a fost făcută de Agenţia Judeţeană  pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) Gorj, în baza unei anchete sociale efectuate în luna septembrie a acestui an. „Este vorba de un bărbat din Târgu Jiu care din motive medicale a solicitat aceşti bani. Are probleme grave de sănătate şi este nevoie de tratament suplimentar. Noi am propus acordarea acestei sume pentru că vrem să eliminăm riscul de excluziune socială a persoanei respective”, a declarat Natalia Moreanu, directorul AJPIS Gorj.

Alte trei dosare pentru acordarea de ajutoare de urgenţă au mai fost înainte către Guvern pentru familiile aflate în impas, au transmis reprezentanţii Prefecturii Gorj.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: