Alegeri FRF. Prunariu: Nu-l susţin pe Burleanu!

Federaţia Română de Fotbal (FRF) îşi va alege o nouă conducere în data de 18 aprilie. Mai mulţi candidaţi sunt anunţaţi în cursa pentru postul de preşedinte. Este vorba de Răzvan Burleanu, actualul preşedinte, fostul internaţional Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Victoraş Iacob şi Sorin Răducanu.

Membrii cu drept de vot îşi pot exprima susţinerea pentru unul dintre candidaţi printr-o adeziune. Mihai Prunariu, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Gorj, spune că nu-l susţine pe actualul preşedinte al FRF. „Nu voi da adeziune pentru Răzvan Burleanu. Nu vreau. Eu susţin opoziţia. Vedem, deocamdată nu şi-a depus nimeni candidatura”, a declarat Mihai Prunariu.  

În afară de AJF Gorj, din judeţ mai au drept de vot Pandurii Târgu Jiu, Liceul cu Program Sportiv şi Internaţional Băleşti.

Un conflict s-a iscat între Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, şi preşedintele AJF Mehedinţi, Dumitru Paraschiv, în cadrul unei întâlniri organizate de federaţie în perspectiva alegerilor, care a avut loc zilele trecute, la o pensiune din Cheile Grădinştei. Bodescu l-ar fi înjurat într-un mod grosolan pe Paraschiv: „Du-te-n p**a mea de gunoi!”.

Şeful AJF Gorj a fost cel care a aplanat conflictul dintre cei doi. „Da, eu l-am aplanat. N-am prins, am ajuns mai târziu, erau nişte tensiuni între ei şi m-am băgat şi am aplanat conflictul. L-am luat pe preşedintele de la Mehedinţi la culcare. Vina era a secretarului general adjunct. Din câte am înţeles, s-au certat pentru că nu ar fi dat adeziune preşedintele de la Mehedinţi pentru Răzvan Burleanu”, a explicat Mihai Prunariu.

Potrivit oamenilor din fotbal, Ionuţ Lupescu, fostul jucător al „Generaţiei de aur” are cele mai mari șanse de a câștiga fotoliul de lider de la Casa Fotbalului.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: