Alionescu: Plecăm încrezători spre Constanța

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au plecat miercuri spre Constanţa cu gândul la cel puţin o victorie la turneul care are loc acolo, joi și vineri.

Athletic Constanța, CSM Târgu Jiu, CSO Voluntari și CSM Galaţi sunt cele patru echipe care iau parte la acest turneu, gorjenii urmând să joace doar cu echipa din Constanța și cea din Voluntari.

Jucătorii de la CSM au efectuat testele obligatorii Covid, conform protocolului stabilit de Federaţia Română de Baschet, şi toţi jucătorii au trecut cu bine de acest test.

Antrenorul Claudiu Alionescu are însă şi la acest turneu probleme de lot şi nu va putea conta pe Andrei Gheorghe și Stefan Andrejevic, nerefăcuți după accidentările anterioare.

CSM va juca joi cu Athletic Constanța, echipa gazdă a turneului, iar vineri cu CSO Voluntari.

Antrenorul Claudiu Alionescu vrea cel puţin o victorie la acest turneu, dar şi la următorul, la care echipa sa se confruntă cu formaţii care au ca obiectiv menţinerea în LNBM. „Ne așteaptă primul din cele două turnee în care ne vom confrunta direct cu formațiile care au același obiectiv ca și noi. Athletic Constanța, chiar dacă este fără victorie în acest sezon, este o echipă agresivă care a pus mari probleme la ultimele turnee, atât Craiovei cât și Timișoarei. Trebuie să intrăm foarte motivați pe teren, dar trebuie să fim în același timp concentrați pe toată durata meciului. Plecăm încrezători spre Constanța și sper să ne întoarcem cu cel puțin o victorie”, a declarat Alionescu pentru site-ul oficial al clubului.

Deşi au şi ei probleme medicale, jucătorii Jake Spurgeon și Mihai Bădiță au făcut deplasarea cu echipa, însă rămâne de văzut dacă la ora de start a partidelor vor fi apți de joc.

Vizualizări: 293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: