Alisa îți spune cum să-ți întreții extensiile de gene!

Extensiile de gene reprezintă ultima fiță în materie de frumusețe, iar comoditatea oferită de acestea este unul din cele mai importante motive pentru care o femeie alege să poarte extensii de gene.

Acestea te scapă dimineața de efortul dedicat machiajului ochilor, iar ochii tăi vor fi conturați şi puși în valoare fără vreun alt truc. Un mare bonus este oferit de longevitatea extensiilor: minim 3-4 săptămâni, timp în care afișezi mereu un look fresh și o privire luminoasă.

Pentru un efect cât mai îndelungat este necesară întreținerea extensiilor. Genele extensii durează mai mult la fetele care nu folosesc machiaj zilnic (tuș, farduri etc) sau tratamente faciale, saună. Demachiați zilnic genele foarte bine cu o apă micelară deoarece reziduurile de machiaj pot strica tot. Genele sunt lipite între ele şi arată „murdar, ieftin”.

Mare atenție la produsul de machiaj pe care îl folosiți! Cea mai mare greșeală este creionul de ochi! Este gras, iar voi îl aplicați exact în linia genelor naturale/baza extensiilor!!!

„Genele nu sunt pentru oricine“

Cel mai important de reținut: genele nu sunt pentru oricine!! Dacă știți că aveți un stil de viață care presupune să vă machiați foarte mult zilnic, vă culcați foarte des machiate, aveți ochii foarte sensibili şi lăcrimați mult la orice rază de lumină, ați suferit de conjunctivită sau orice boli ale ochiului, operații etc, mergeți la tratamente faciale, tratamente de hidratare în jurul ochilor, antirid, vă plictisiți repede şi trageți de ele... Renunțați la idee!

Mai jos atașez stadiul de creștere al unei gene de la naștere la moarte! Tot procesul durează aproximativ 8 săptămâni! Deci cine spune că va pune gene pentru 2-3 luni - clar minte sau vă lipește smocuri pe piele! Extensia nu atinge pielea, ea se așază pe o geană matură (care are deja forța să susțină) la distanța de 1 mm de pleoapă!

Câte din voi știe cat trăiește o geană? Majoritatea cred că ele sunt nemuritoare! Dar de fapt geana are o viață destul de scurtă, care constă din câteva etape.
Primele 2-3 săptămâni când geana abia se ivește din pleoapă este creșterea activă, următoarele 4-7 creșterea pasivă. Restul este perioada de desprindere. În momentul când se formează rădăcina unei noi gene, cea veche cade și în locul ei crește altă geană naturală. Procesul dat este continuu și nu trebuie să vă speriați când, după extensii, găsiți gene false căzute cu cele naturale. În moment când cea naturală se desprinde, împreună cu ea cade şi geana artificială care a fost lipită la procedura de extensii gene şi este un proces absolut normal! Asta în cazul în care extensiile nu au fost lipite de pleoape, ca să rămână intacte 3 luni de zile.
Genele cresc în permanenţă, dar cu trecerea anilor încep să se rărească, devin mai deschise și slabe.

Alisa Coroi, makeup artist Alisa Beauty Atelier

Galerie foto


Vizualizări: 898

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: