Amânare în dosarul lui Vâlcov

Magistrații Tribunalului Gorj au amânat, pentru 13 iulie, pronunţarea în dosarul în care fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, este acuzat de instigare la dare şi luare de mită.

„Stabileşte termen pentru pronunţare, având în vedere cererile formulate de apărătorii inculpaţilor Dogaru Mircea şi Vâlcov Darius Bogdan, pentru depunerea de concluzii scrise la 13.07.2020, orele 12.00. Cu apel odată cu fondul”, a decis, luni, o instanță a Tribunalului Gorj.

Înainte de sentința finală, Vâlcov a rămas fără avocata Mihaela Greblă. Aceasta a renunțat să-l mai reprezinte în instanță din cauza neînţelegerilor cu ceilalţi doi avocaţi din dosar.

Darius Vâlcov este acuzat că ar fi controlat trei firme de cadastru și ar fi mituit un angajat de la OCPI Olt care să verifice documentațiile astfel încât să nu îi fie respinse la Cadastru.

Ultima dată când a vorbit în fața instanței, Darius Vâlcov s-a victimizat susținând că toate acuzațiile împotriva sa s-au făcut cu presiuni politice. „Dacă există Dumnezeu, va fi achitare. Nu sunt vinovat!”, a spus fostul ministru al Finanțelor.

Vizualizări: 703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: